Magyar Péter fontos kérdéssel bombázta Orbán Viktort

Magyar Péter fontos kérdéssel bombázta Orbán Viktort

Orbán Viktor még a vasárnap esti órákban ígérte azt, hogy valami fontos bejelentéssel szolgál majd a Facebookon a Védelmi Tanács ülése után, amelyet az Izrael elleni iráni drón- és rakétatámadás következtében kellett összehívni.

Ám a kormányfő semmi érdemit nem jelentett be, semmi olyat, amit nem tudtunk volna már.

Orbán egypercese

A miniszterelnök egy rövidke, mindössze egy percnyi hosszúságú videót tett közzé arról, hogy összehívta a nemzetbiztonsági tanácsot, áttekintették a helyzetet Irán támadása után, majd utasította Pintér Sándor belügyért és a terrorelhárítás vezetőit arra, hogy garantálják a magyar családok biztonságát.

Kedden pedig Brüsszelbe utazik, ahol az uniós vezetőkkel tekintik át a helyzetet.

Mi van az óvóhelyekkel?

Hírdetés

Azután a facebookos kommentszekciók szorgos hozzászólójaként Magyar Péter kihasználta az alkalmat, és feltette releváns kérdését Orbánnak:

Miniszterelnök Úr, megtenné, hogy ha már háborús veszélyhelyzet van Magyarországon, akkor közli a honfitársainkkal, hogy melyik településen hány ember számára áll rendelkezésre megfelelő óvóhely? Illetőleg, ha a társadalom többségének nem jutna semmilyen hely, akkor miért van ez így, ha már két éve elrendelték a veszélyhelyzetet? Előre is köszönjük a válaszát!

– írta kommentjében a TISZA párt alapítója.

(Címlapkép: Magyar Péter – Béli Balázs/Alfahír)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »