"Magyar pár tartott szexrabszolgát Észak-Írországban" – visítja a zsidó sajtó – az Orsós ugyanis köztudottan a legősibb magyar név

"Magyar pár tartott szexrabszolgát Észak-Írországban" – visítja a zsidó sajtó – az Orsós ugyanis köztudottan a legősibb magyar név

A magyarbűnözés újabb jellegzetes példájával találkozhatott ma a liberális olvasó – egészséges értékrendű ember ugyanis aligha olvasgat Zsindexet, HVG-t vagy más fajtársi sajtóorgánumot:

Hírdetés

Dezső András ugyanis – persze semmiképpen sem amerikai titkosszolgálati segítséggel – még azt is ki tudja deríteni, milyen színű alsógatyát viselt Kovács Béla negyven évvel ezelőtt Japánban, de az már nem megy neki, hogy a Bors cikke alapján rákeressen pár kulcsszóra, és a tucatnyi találat bármelyike alapján "kinyomozza", vajon mit takar az "O. György" név. (Itt, itt vagy akár itt, a sor pedig hosszan folytatható.)

Hát persze hogy Orsóst. És akkor miért is lenne magyar ez a pár? Orsós György meg Evelinke? A válasz egyszerű: azért, mert ez jó a zsindexeseknek meg a HVG-seknek. Tisztában vannak ők is azzal, hogy melyik etnikum "szakterülete" ez a fajta pénzszerzési mód. De a Dezső-féléknek az a jó, ha a magyarok nemcsak nácik, fasiszták vagy éppen falangisták, hanem ha aljas szexrabszolgatartók is.

A "szegény romák" meg azok, akik reggelente dolgozni járnak, ha le nem lövik őket a rasszista, szexrabszolgatartó magyarok, ugyebár.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »