MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG: RENDKÍVÜLI – GYORSHÍREK

A MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG

(SZÓRÓLAPJA)

MOST ÉRKEZETT  –  RENDKÍVÜLI  –  GYORSHÍREK

1.

Biszku Béla  eljuttatta  (közjegyzővel hitelesített) végrendeletét a Legfőbb Ügyészségre, hogy  halála után  olyan temetést  rendezzenek a számára, mint  anno dacumál  Maléter Pálnak vagy Nagy Imrének,  kezeit drótozzák hátra, arccal a föld felé kaparják el   egy libalegelő környékén  és szeretett hozzátartozóit  se tájékoztassák  földi hüvelyének  hollétéről.

2.

Gyurcsány Ferenc  nyilatkozatot adott ki, hogy a külföldön elhelyezett (befektetett) dollár-milliárdjait  záros határidőn belül felajánlja azoknak, akik elhiszik neki, hogy  a soha többé nem hazudik, nem akar miniszterelnök lenni és kiköltözik az egykori  zsidó tulajdonostól elzabrált  rezidenciájából.

3.

Pintér Sándor  vezérezredes kijelentette, hogy a közbiztonságot  –  e hó harmadikáig –  olyan szintre emeli, hogy még Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is nyitott kapuk, ajtók és ablakok  mellett sem kell rettegni az embereknek esetleges  idegen  látogatók behatolásától.

4.

Parlamenti törvény  született arra,  hogy   a köztemetőkben,  az  orvosilag igazolt   fizikai alkalmatlansága miatt, az elhunyt  feleség vagy férj hozzátartozója,  a gödör ásása helyett, egy  erre a célra  kialakított helyen elégethesse  a megboldogultat, és hamvait egy  urnába kapargatva hazaviheti vagy leadhatja  az urnák elhelyezésével foglalkozó temetői dolgozóknak. 

5.

Törvény született arra, hogy  a nemzeti dohányboltok elsötétítését meg kell szüntetni és a kirakati ablakokra egy-egy kétméteres,    öntapadós,  szivar és cigaretta képet kell elhelyezni.

6.

Javaslatok  készültek  arra,  hogy a szépen hangzó (de semmitmondó)  katonai SZOLGÁLATI JEL  kitűntetés nevét meg kell változtatni  SZOLGÁLATI JELZÉS,  SZOLGÁLATI SZIGNÁL vagy   SZOLGÁLATI TÜNET egyikére.

Hírdetés

7.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem  nevét megváltoztatják  Nemzetközi Szakszolgálat Egyetem névre, tekintettel arra, hogy külföldi hallgatók  beiskolázásával is számolni kell  és   közterületi dolgozók, utcaseprők vagy postások  képzése nincsen tervbe véve,  a katonai képzés pedig  belefér a  szakszolgálati kategóriába.

8.

Hende Csaba  módosította azt a nyilatkozatát, hogy nem híve a  nyugállományú tisztek  rendfokozati előléptetésének, de szorgalmazná a rendfokozati visszaléptetés bevezetését, mivel a  koros (idős)   tisztek  fiatalabbnak éreznék magukat, ha  nem tábornoki vagy főtiszti rangban lennének, hanem  pl.   fiatalító jellegű hadnagyi vagy  főhadnagyi  sarzsit kapnának.

9.

Komoly  tanácsadó bizottság létrehozását tervezik azoknak a havi 1-2-3-4-5-8 milliós jövedelemmel rendelkezőknek,   akik nem  tudják  okosan (célszerűen, gazdaságosan,)  beosztani a pénzüket (hogy mire költsék)  és  morális gondjaik is lehetnek amikor a kisnyugdíjasokra, a  munkanélküliekre vagy a minimálbérből tengődőekre gondolnak.

10.

Ígéret hangzott el Medgyessy és Lázár urak, valamint   Szili elvtársnő  hangképző szervéből, hogy  a jogtalanul bezsebelt  forint milliókat  záros határidőn belül visszaszolgáltatják az állam kasszájába.

11.

Orbán Viktor megígérte, hogy a választási  ígéreteiben szereplő felelősségre vonást ismételten megígéri és az ígéretét további ígérettel is megerősíti.

12.

Demszky Gábor,   öt választási ciklusban  „főpolgármesterkedett”  kátyúkirály ,  ígéretet tett arra, megígérte, hogy   hamarosan közreadja  kemény borításban  készült  memoárját, amelyben az olvasókat tájékoztatja arról, hogy milyen  szép luxusdácsája van a horvát tengerparton,  hány milliárd forint adósságot hagyott   utódjára és a budapestiekre,  hányszor ígérte meg a  négyes metrót  és mennyi pénzt harácsolt össze  uralkodása alatt.  Könyvecskéje ingyenes lesz, és  nagy tisztelettel  ajánlja azoknak a  bárgyú szavazó állampolgároknak, akik ötször  támogatták voksaikkal, valamint azoknak akiket ötször is „megvezetett” primitív hazugságaival és ígéreteivel.

13.

A MAZSIHISZ megígérte, hogy többet nem vétózza meg, hogy kinek akarnak szobrot emelni  hazánkban,  kinek akarnak tiszteletbeli polgári címet adni és  mit oktassanak az iskolákban a történelem tárgykörében.

14.

A  tüntető és lázongó pedagógusok  megígérték, hogy egy díszes kiadványban  közzé teszik, hogy  a  Rákosi, Kádár és Gyurcsány  érákban hányszor demonstráltak, hányszor  emeltek szót a meghamisított történelmi anyagok  oktatása ellen és  hányszor kaptak béremelést  azokban az időkben, amikor nem volt diktatúra, volt szólásszabadság  és sztrájkolási lehetőség, nem úgy, mint napjainkban, amikor a mintegy 95%-os  ellenzéki médiákban  meg sem mernek mukkanni,  a Heti-Hetes-ben csak félve röhögik ki  a kormányt,  a Mikroszkóp színpadon pedig csak suttogva  gúnyolják a FIDESZT, mert  félő, hogy  ha változás  áll be, akkor nem lesz útlevél, nem lesz ellenzék, nem lesz több párt rendszer, nem lesz  árú bőség,  de lesz ÁVH,  Kistarcsa,  szemkilövés,  besúgórendszer, munkaverseny és felvonulás is (ingyen virslivel).

15.

Intézkedés  készül arra is, hogy vasárnap is legyenek  nyitva az áruházak vagy az üzletek. Ne törvény döntse el, hogy  ki és mit tegyen  vasárnap!  Nem legyen kötelező  vásárolni, ne legyen kötelező otthon üldögélni, ne  mások szabják meg, hogy  többszázezer ember  mivel töltse a vasárnapját.  Hajdanában  Kádár a hétfői napon tiltotta  a tévé nézést. Ehhez a  módszerhez  kanyarodott vissza a javaslattevő  Harrach  úr,  akinek eddig más (hasznosabb) javaslata nem ismert a közvélemény előtt.

 Az április elsejei  gyorshíreket  összeállította és beküldte:

                                                                                       (Prof. Dr. Bokor Imre)   

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Hírek, Magyar Justitia Bizottság Tagged: Biszku Béla végrendelete, Saul Fia Hende Csaba


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »