Magyar ellenesség- Gaudi felakasztaná Pásztor István délvidéki elnököt

Magyar ellenesség- Gaudi felakasztaná Pásztor István délvidéki elnököt

Gaudi-Nagy Tamás tovább fröcsög és megosztja a magyarságot.. Ezúttal lehazaárulózta Pásztor Istvánt, a vajdasági magyarok vezetőjét a köztévé Ma Reggel című műsorában. Majd a hazaárulók kapcsán lámpavasat és akasztást emlegetett. Pásztor István reagálásában kijelentette: nem fél, találkozott már más „bitangokkal” is.

Mint arról lapunk is beszámolt (itt), kedd délelőtt, amikor az Országház előtti Kossuth Lajos téren a földtörvény ellen tüntető Gaudi-Nagy Tamás – aki az elmúlt parlamenti ciklusban a Jobbik-frakció tagja volt – észrevette Pásztor Istvánt, elkezdett neki üzengetni a megafonban.

A volt jobbikos képviselő által felheccelt emberek nekitámadtak Pásztor Istvánnak, leköpdösték és szidalmazták, bolseviknak nevezték, lökdösték. Egykori pártja, a Jobbik elhatárolódott Gauditól, ugyanakkor a párt európai parlamenti listavezetője, Morvai Krisztina a Gaudi-Nagy Tamás által szervezett tüntetés főszónoka volt.

Hírdetés

Gaudi-Nagy Tamás szerint Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnöke hazaáruló, és megérdemelte, hogy leköpték.
Pásztor István örüljön, hogy ennyivel megúszta- mondta Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője.
Gaudi-Nagy Tamás úgy képzeli, hogy Pásztor István hazaáruló, mert összeállt a magyar nemzeti érdekeket veszélyeztető szerb radikálisokkal, azokkal, akik kiüldözték a délvidékről a magyarok döntő többségét.
Pásztor azért is a délvidéki magyarság árulója, mert nem követeli a területi autonómiát – tette hozzá.
Ezért ez a legkevesebb amit kaphatott Pásztor István és minden hazaáruló meg fogja kapni a jussát – fogalmazott Gaudi-Nagy Tamás.
Miután pártja már elhatárolódott egykori képviselőjüktől, Morvai még mindig a tüntetésen való részvételre buzdított Facebook-oldalán közölte a Híradó.
A Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnöke nem tesz feljelentést, amiért szidalmazták és leköpdösték kedden Budapesten, a Kossuth Lajos téren. Pásztor István erről az M1 Ma reggel című műsorában beszélt szerdán.
Pásztor István meglepőnek nevezte, hogy a Kossuth Lajos téren senki nem volt, aki meg tudta volna védeni az inzultustól.
A délvidéki magyar politikus szerint Gaudi-Nagy Tamást a “mindegy hogy mi van, csak gyalázkodni lehessen” típusú közéleti szerepvállalás jellemezte az elmúlt években. Hozzátette: nem ijed meg tőle, ugyanis korábban találkozott már más “bitangokkal” is, és tőlük sem félt, mert harcedzett ember.
Megfogalmazása szerint olyan nemzet építésében érdekelt, amely kiveti magából azokat, akik Gaudi-Nagy Tamáshoz hasonló nézeteket vallanak.

magyartudat.com

No visits yet


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »