Magdeburg: három hét, négy nemi erőszak, "déli országbeli" elkövetők

2015. október végén a magdeburgi Uniplatzon (Egyetemi tér) egy 19 éves nőt hajnali négykor megtámadtak, és brutálisan megerőszakoltak. A rendőrség embere az akkor készült riportban elmondta, hogy a nőt sajnos nem tudták kikérdezni, merthogy sérülései miatt még a kórházban kezelik. Eddig az biztosan megállja a helyét, hogy több férfi vett részt ebben a cselekményben. Mivel a rendőrség gyorsan a helyszínre érkezett, sikerült a tetthely közelében ideiglenesen három férfit őrizetbe venni.

Ez néhány héten belül már a negyedik eset. Október elején egy 24 éves nőt egy magdeburgi temetőben kegyetlenül megerőszakoltak. Két héttel később két 19 éves nőt támadtak meg. A magdeburgiak bizonytalanságban vannak.

„Nappal még biztosan átlátható, hogy mi is történhet, azonban este egyedül nem szeretnék úton lenni”, mondta az egyik női lakos. „Természetesen az ember nőként fél a sötétben az utcára menni, és ennek az életkorhoz nincs köze. Hogy fiatalabb vagy kissé idősebb, nos, egyre rosszabb lesz itt.”, mondta egy másik női lakos.

Az eddigi támadásokkal összefüggésben a rendőrség ezeket a férfiakat keresi: úgy 30 év körüliek lehetnek, és a tanúk leírása szerint „déli országbeli kinézetű személyek.” A tartományi bűnügyi hivatal emberei az Uniplatzon számos nyomot és bizonyítékot biztosítottak. Az összes lehetséges összefüggést vizsgálják, mert az elkövetési mód mindig hasonló volt. A három eset alapján készült két fantomképet összevetik az őrizetbe vett férfiakkal.

Hírdetés

A magyar olvasóknak még azt kell tudniuk, hogy a német polkorrekt szóhasználatban a „Südländer” nem spanyolt, olaszt vagy görögöt jelent, hanem arabot, ahogyan a brit polkorrekt szóhasználatban az „Asian” nem japánt, kínait vagy koreait jelent, hanem pakisztánit vagy afgánt.

(Hidra)

Források (videók):

19 year old girl in German city becomes victim of refugee rape gang, 4th attack this month alone

Magdeburg: Vier Vergewaltigungen in drei Wochen


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »