Magát lánynak kiadva próbált meztelen képekhez jutni fiú tanítványairól egy "LMBTQ" tanár Pesten

Magát lánynak kiadva próbált meztelen képekhez jutni fiú tanítványairól egy "LMBTQ" tanár Pesten

Hamis Facebook-profilról, magát diáklánynak kiadva levelezett diákjával egy tanár – írja a Bors. A zaklatást elszenvedő fiú nyilatkozott a lapnak, és az üzeneteket is megmutatta.

Diákjai szexuális zaklatásával vádolják egy pesti gimnázium igazgató-helyettesét, aki egy fociakadémián is órákat adott. Ügyének első tárgyalását elhalasztották, mivel a gyanúsított nem vette át az idézést. A német és földrajzszakos tanár üzelmeiről az iskola egykori tanulója most részletesen beszámolt. A fiú állítja: ő az elejétől sejtette, hogy a tanár vonzódik diákjaihoz, és ezt a véleményét meg is osztotta az egyik osztálytársával.

Hírdetés

– Később kiderült, hogy az osztálytársam kénytelen volt a beszélgetéseinkről beszámolni a tanárnak, mert az terrorban tartotta őt – mesélte a fiatal. – Nem hibáztatom a srácot, hiszen ha egy felnőtt folyamatosan fenyeget, nem tudsz mit tenni.

Nála a tanár sosem próbálkozott nyílt szexuális ajánlattal, viszont rendszeresen megalázta.

– Majd később elkezdett nekem írogatni egy Petra nevű lány. Az első pillanattól gyanús volt, hogy ez egy hamis profil, de "Petra" próbálta bizonyítani, hogy nem az. A beszélgetés másról sem szólt, csak szexuális témákról, és állandóan meztelen képet akart rólam kérni. Ilyet nem küldtem. Később az egyik osztálytársam, aki sértett az ügyben, elmondta: valóban a tanár csinálta ezt a profilt, és nem én voltam az egyetlen, akinek írogatott…

A fiú később a gimnáziumból is eljött, mert lelkileg nem bírta tovább a molesztálást – írja a lap.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »