Magas rangú EU-tisztségviselő lánya volt az afgán betolakodó által megerőszakolt és meggyilkolt freiburgi lány – Maria szabadidejében "menekült"otthonokban segédkezett

Magas rangú EU-tisztségviselő lánya volt az afgán betolakodó által megerőszakolt és meggyilkolt freiburgi lány – Maria szabadidejében "menekült"otthonokban segédkezett

Az afgán betolakodó elismerte az egyetemista lány megerőszakolását és meggyilkolását. Maria Ladenburger önkéntesként dolgozott egy freiburgi "menekült"táborban. Ráadásul kiderült, hogy egy magas rangú EU-tisztviselő lánya volt.

Előzmény: Megbecstelenítette, majd meggyilkolta áldozatát egy 17 éves afgán "menekült" Freiburgban

Maria Ladenburger egy magas rangú EU-tisztviselő lánya volt, aki egy egyetemi partiról tartott hazafelé a németországi Freiburgban, amikor a kerékpárúton megtámadta egy Merkel-meghívott, aki a lányt megerőszakolta, majd megölte.

A sokadik sokkoló eset még október 16-án történt, de részleteket csak a vadember pénteki letartóztatása után tudhatott meg a közvélemény.

A gyanúsított DNS-ét megtalálták Maria sálján, hajszálait pedig egy közeli bokorban.

A letartóztatást követően a magát 17 évesnek valló afgán betolakodó bevallotta a bűncselekményt.

A meg nem nevezett Zsohár-zsáner tavaly érkezett Merkelisztánba kísérő nélküli "kiskorúként". A városban élt egy helyi családnál.

Hírdetés


Szabadidejében menekültszállásokon segédkezett

A sors fintora, hogy Maria szabadidejében freiburgi menekültszállásokon segédkezett. De az még nem tisztázott, hogy korábban találkozott-e már gyilkosával.

A lány apja, dr. Clemens Landenburger ügyvéd, az Európai Bizottság Jogi szolgálatának tagja, az EB jogi igazgatójának jobbkeze.

Október 26-án ő és felesége az alábbi gyászjelentést tette közzé a Frankfurter Allgemeine hasábjain: Maria volt a család egyetlen napsugara 19 éven keresztül, ezután is velünk marad. Hálát adunk az Istennek ajándékáért, tudjuk, hogy mellette biztonságban van.

Maria december 6-án töltötte volna be 20. életévét.

David Müller, a rendőrség speciális nyomozócsoportjának vezetője így rekonstruálta a lány utolsó óráit: "a 19 éves hallgató egy partiban volt, ahonnan hajnali fél 3 körül távozott. Maria kerékpárral indult haza, mint általában. A fiatal nő szexuális és erőszakos bűncselekmény áldozata lett."

A szörnyű bűncselekmény súlya még inkább rányomja bélyegét Angela Merkel politikájára. A kancellár asszony 2015-ben lényegében megnyitotta Németország határait, és azóta több mint egymillió kontinensfoglaló árasztotta el az egykor szebb napokat megélt országot.

Természetesen Dieter Salomon, Freiburg polgármestere gyorsan figyelmeztette is a lakosságot, hogy ne vonjanak le elhamarkodott következtetéseket az elkövető származása miatt, kezeljék mindezt elszigetelt esetként…

Perge Ottó – Express nyomán


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »