Macedóniából indult útjára a Soros ellenes mozgalom

Állítsuk Meg Soros Tevékenységét, Stop Operation Soros (SOS) néven alakult civil szervezet Macedóniában. Az alapítók világszerte arra hívták fel a polgárok figyelmét, csatlakozzanak a küzdelemhez az ellen a civil hálózat ellen, amely Soros György céljait szolgálja.

A mozgalmat azért hozták létre, hogy leleplezzék George Soros szervezeteinek felforgató tevékenységeit – olvasható az American Journal Review összefoglalójában, amelyet az 888.hu szemlézett. Az írás azzal kezdik, hogy „legvadabb álmaink válnak valóra azzal, ahogy elindul a SOS”.

A SOS alapítói felhívták a világ polgárait, hogy „harcoljanak a civil szektor egycélúsága ellen, aminek a kitalálója és vezetője Soros György”

Soros fokozatosan átvette a teljes macedóniai civil szektort és azt saját céljaira használja és eszközként egyetlen politikai párt céljai érdekében Ez elfogadhatatlan, és messze túlmutat a civil szervezetek szokásos céljain – mondták az alapítók.

Hírdetés

A Soros-ernyő alatt működő Nyílt Társadalom Alapítvány a finanszírozásait és személyi támogatásait erőszakos folyamatok végrehajtására használta Macedóniában.

Kisajátították a teljes civil szektort, elnyomva minden olyan szervezetet, amely nem értett egyet Soros ideológiájával. – mondta Nikola Srbov, a kormánypárti a Kurir újságírója, a SOS mozgalom egyik alapítója.

Nenad Mircevski, a Republika honlapjának főszerkesztője pedig arról beszélt, hogy a csoport első célja Macedónia Sorostól való függetlenítése lesz.
A harmadik alapító, a MIA hírügynökség főszerkesztője Cvetin Cilimanov is azzal vádolta meg Soros alapítványát, és más külföldi kormányzati szervezeteket, hogy beavatkoztak a macedóniai belpolitikai folyamatokba.

Az amerikai hírportál idézi Orbán Viktor interjúját is, amelyben a magyar miniszterelnök arról beszélt, hogy a 2017-es évben eljön az ideje a Soros György és az általa szimbolizált erők kiszorításának.

Az American Journal Review a 888.hu-nak adott interjúból azt a részt is idézi, miszerint Orbán Viktor felelőssé teszi Soros Györgyöt azért, hogy szándékosan aláássa az európai határokat és értékeket, annak érdekében, hogy ezáltal elősegítse a Közel-Keletről érkező bevándorlók és menedékkérők Európába jutását.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »