Ma végleg elsüllyedt 2006 rendőrbűnözői ügye a magyar “igazságszolgáltatás ” útvesztőiben

Jogerős ítélet született ma délelőtt a Fővárosi Ítélőtáblán a 2006
októberében Fábián Gábor hátrakötözött kezeit utólagosan eltörő rendőrbűnözők ügyében 9 év után!

A jogosan okirat-hamisítással is vádolt ujjeltörő Galyai Csabát törzsőrmestert és Naár Lászlót törzszászlóst az ujjeltörést már nem is tárgyalva lévén, hogy abban már korábban igazságtalan jogerős döntés született, gyakorlatilag fölmentették az őket 1-5 évig fenyegető vádak alól, pénzbüntetésüket valamelyest megemelve és rangjukat, rendőrségi beosztásukat meghagyva futni hagyta a Fővárosi Törvényszék egyik tanácsa. Az ügyészség által indítványozott lefokozásukat a bíróság elvetette időmúlás miatt.

Ezzel megszűnt a perbe fogott rendőrök elleni eljárás, a 2006-os tömeges rendőrségi bűnözök utolsó vád alá vont tagjai is felmentést kaptak. Már csak a katonai bíróságon esedékes Gergényi és 12 bűnöző főrendőrtársa elleni elsőfokú ítélet várható október 29-én a Katonai Bíróságon.

Már az ügyészségi vádak alapján prejudikálható az általuk elkövetett bűneik alól gyakorlatilag felmentő, maximum felfüggesztett börtönt sejtető, tisztára mosó ítélet.

Ezzel a “magyar igazságszolgáltatás” ismételten meggyalázza a 1956-os forradalomra emlékezők rendőrségi bűnözök által kilőtt szemű, gumilövedékekkel és könnygázzal, illetve viperákkal megalázott emberek ezreit, és tisztára mossa a bűnelkövetőket.

Hírdetés

Lesz még bőven jogi és erkölcsi tenni valónk egy valóban nemzeti kormány megválasztása után az elkerülhetetlen igazságosság érdekében.

Budapest 2015 október 15.

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Hírek, Jegyzet


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »