Ma már a momentumos polgármester asszonyt védi az Új Magyar Gárda főkapitánya

Ma már a momentumos polgármester asszonyt védi az Új Magyar Gárda főkapitánya

Bajai olvasónk írja:

Az ember már nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen az összefosás bajai eredményvárójának videofelvételén. Egy nemzeti érzelmű ember számára biztosan kiveri a biztosítékot.

A Sikeres Bajáért Egyesület fő nyertese az önkormányzati választásnak. Mint az ország több pontján, itt is az MSZP, DK, Jobbik, Momentum, MM a tagjai. A régi baloldali és momentumos emberekről nem is mondanék semmit, hisz az ideológiájuk és az idő úgyis elárul mindent.

Hornyák József megyei Jobbik-alelnök, választókerületi (vagy mifene) elnök. Bajáért akar dolgozni, aki nem is helybeli, hanem sükösdi lakos. Eddig a falujában nem igazán mutatta meg a tehetségét, hiszen a faluban is csak abáléfejűnek hívják a háta mögött. Aljas, sunyi alak, tartozásai vannak többfelé. Alkoholproblémája is látszik az alábbi videón (12.30-tól), hiszen itt is meg kellett erőltetni magát, hogy egy értelmes mondatot mondjon.

Hírdetés

Mészáros István az Új Magyar Gárda (van még ilyen?) főkapitánya. Soha komoly munkahelye nem volt, mindig szerette az olyan lehetőséget, ahol a munkát kerülni lehetett. Nagy szerepe volt a MG, majd ÚMG szétverésében. Elüldözte a gondolkodni képes tagokat, viszont benyalt azoknak, akiket nem tudott kikezdeni. Ez az ember "védte" a momentumos polgármesterjelöltet (vajon mitől?). (Mészáros 15.55-től látható.)

Ezek ketten véresre tapsolták a tenyerüket a nemzetrontó erők bemutatkozásán.

Van még ettől is alábbvaló? Hol az a határ, amikor már nem lehet a tükörbe nézni? Minek kell történnie, hogy az ilyen gerinctelen alakok eltűnjenek?


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »