Ma is bevadult a DK

DK: a kormány meg sem próbálkozott válságkezeléssel

Szégyennek nevezte hétfői online sajtótájékoztatóján a DK szóvivője, hogy „a kormány meg sem próbálkozott a válságkezeléssel”, helyette „haverjaik és strómanjaik” hobbijaira költötték a gazdaságvédelmi alapból kilopott pénzt.

A járvány közepén vadászati kiállításra, sportra és egyháztámogatásokra százmilliárdokat elszóró fideszes keveseket egyáltalán nem érdekli, hogy azok a sokak, akiknek mindennapi munkájából épül Magyarország, a legtöbbször már csak üres zsebbel nézik a kirakatokat minden hónap közepe környékén – fogalmazott Barkóczi Balázs.

Hírdetés

Hozzátette: a kormány semmit nem tesz a bajbajutott százezrek megsegítéséért, június elsejétől pedig a „soha nem volt” bértámogatást is megszünteti.

A hazai, 5,2 százalékos éves inflációs mutatóról szólva a DK szóvivője kijelentette, „Orbánék alkalmatlansága és teljesen átgondolatlan gazdaságpolitikája az oka a soha nem látott, brutális drágulásnak”.

Arról beszélt: nemcsak a közös családi nyaralás vált elérhetetlen álommá sokak számára „a Fidesz-kormány elképesztő bénázásai és alkalmatlansága” miatt, de egyre többen vannak, akiknek a megélhetése is veszélybe kerül.

Pártja nevében azt ígérte: a jövő évi választás után visszaadják a magyaroknak mindazt, amit az elmúlt 11 évben a kormány elvett tőlük.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »