Ma is az orrunk alá dörgölték, hogy antiszemiták vagyunk

Üdvözlendő, hogy Orbán Viktor miniszterelnök zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben, most ennek megvalósításán van a sor – mondta Michael Georg Link, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatalának (ODIHR) elnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Sírjunk, vagy nevessünk?

A kétnapos budapesti látogatása végén nyilatkozó Michael Georg Link kiemelte: a zéró tolerancia különösen annak fényében fontos, hogy szerte Európában az antiszemitizmus erősödése tapasztalható.

Hírdetés

Közölte: a kormányzat képviselőivel – például a külügyminiszterrel -, parlamenti képviselőkkel és zsidó szervezetekkel találkozott Budapesten, és felajánlotta az ODIHR támogatását az antiszemitizmus elleni küzdelemben. A megbeszélések alapján úgy tűnik, Magyarországon komolyan veszik az antiszemitizmus elleni harcot – mondta.

Ha az EBESZ valódi antiszemitizmust szeretne látni és ellene fellépni, költözzön Gázába, ott megtapasztalhatja, hogy az antidemokratikus állam, Izrael mit tesz kormányzati szinten az antiszemitizmus életben tartásáért.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »