Ma indulna a vakcinalottó, de regisztrálni nem lehet, nyerni is csak legfeljebb később

Ma indulna a vakcinalottó, de regisztrálni nem lehet, nyerni is csak legfeljebb később

Elkezdődött augusztus, ezzel együtt pedig Igora Matovič pénzügyminiszter legújabb nagyszabású projektje, a vakcinalottónak is el kellene indulnia.

A regisztrációs oldalon (bytzdravyjevyhra.sk)) azonban még nem jelentkezni, de a pénzügyminisztérium ígérete szerint este nyolc órakor más lehetséges lesz. A sorsolások augusztus 15-én, vagyis két hét múlva indulnak, s egészen október végéig tartanak. 

A szerencsésekre értékes pénznyeremények is várnak. Minden héten 5 prémiumnyereményt sorsolnak – itt 100 ezer euró a díj, az automatikus nyeremények esetében pedig 1000 euró, s ebben az esetben is öten nyernek. Ezt a két nyereményt vasárnap sorsolják ki, a prémiumnyereményhez válaszolni kell arra a kérdésre, amit a kisorsolt személynek telefonon tesznek fel az adásban, ha erre nem tud válaszolni, akkor az alapnyereményben részesül, az összeg pedig kumulálódik, de maximum fél millió eurót nyerhet egy személy.

Hírdetés

Hétfőn sorsolják ki alap- (ezer euró) és standardnyereményeket (10 ezer euró), s minden ilyen sorsolásra a közszolgálati egyes csatornán, vagyis a „Jednotkán” kerül majd sor.

A játékban való részvételhez a feltétel a 18 évnél idősebb életkor, állandó szlovákiai lakhely és legalább egy koronavírus elleni oltáson való részvétel Szlovákia területén, s szerepel az oltási adatbázisban. Ilyen esetben tudunk regisztrálni a fenti oldalon, ahol adatainkat, többek közt bankszámlaszámunkat is meg kell adnunk.

A regisztráció után egy identifikátor kapunk, s ha már mindkét oltást megkaptuk (vagy egyadagú vakcinával) oltottak be bennünket, akkor kétszer fogunk részt venni a sorsolásban.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »