M4 Kézi: exkluzív hírekkel jelentkezik minden nap az M4 Sport új podcastja

M4 Kézi: exkluzív hírekkel jelentkezik minden nap az M4 Sport új podcastja

Csütörtökön kezdetét vette a részben hazai rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság. A torna rajtával párhuzamosan a közmédia sportcsatornája elindította legújabb podcastját, így az M4 Sport és az m4sport.hu élő közvetítései és összefoglalói mellett, újabb platformon követhetik a kontinensviadal eseményeit a szurkolók. Az M4 Kézi minden nap exkluzív, helyszíni beszélgetésekkel várja a hallgatókat, korábbi válogatott játékosokkal, szakértőkkel és a csatorna kommentátoraival, műsorvezetőivel.  

Újabb podcasttal bővült Magyarország piacvezető sportcsatornájának kínálata. A Gurulj be lassítva is! és a Söprögető kocsi után itt az újabb sportrajongóknak szóló sorozat, az M4 Kézi. A podcast a kézilabda Európa-bajnokság ideje alatt minden nap új adással jelentkezik.

Az első adásban három korábbi válogatott kézilabdázó, Iváncsik Gergő, Harsányi Gergely és Katzirz Dávid beszélgetett az M4 Sport műsorvezetőjével és csatornaigazgatójával, Székely Dáviddal a magyar válogatott Hollandia elleni mérkőzéséről és arról, hogy a kritikus pillanatokban miért nem tudtuk átlépni önmagunk árnyékát.

Hírdetés

Az M4 Kézi podcast első beszélgetése IDE kattintva meghallgatható.

Január 13. és 30. között Magyarország társházigazdaként, Szlovákiával közösen rendezi a 15. férfi kézilabda Európa-bajnokságot, amelyet az M4 Sport, az M4 Sport+ és az m4sport.hu élőben közvetít. A legfontosabb tudnivalók és a menetrend IDE kattintva érhető el!

 A MAGYAR VÁLOGATOTT MENETRENDJE A B-CSOPORTBAN
Január 16., 18:00 Portugália – Magyarország (M4 Sport)
Január 18., 18:00 Izland – Magyarország (M4 Sport)

(MTVA/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »