Lövések is dördültek, őket keresi a rendőrség

Lövések is dördültek, őket keresi a rendőrség

Négyen is megsérültek egy VII. kerületi incidensben vasárnap hajnalban. A rendőrség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, illetve súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást folytat ismeretlen tettesek ellen.

Előzetes szóváltást követően bántalmazták egy VII. kerületi szórakozóhely biztonsági személyzetét vasárnap hajnalban. Az egyik támadónál egy gumilövedék kilövésére alkalmas fegyver is volt, amelyből több lövést adott le. Az incidensben négyen megsérültek. A rendőrség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, illetve súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást folytat ismeretlen tettesek ellen – írja a Police.hu.

Fotó: Police.hu

Hírdetés

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu

A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1/443-5316-os telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán (h–cs: 8–16; p: 8–13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »