Lovat is kötött korábban az autójához a balotaszállási állatkínzó nő

Lovat is kötött korábban az autójához a balotaszállási állatkínzó nő

Az asszony nem érti, hogy miért csináltak az állatmentő aktivisták akkora ügyet a tettéből. Mint kiderült, az állatot azért büntette meg, mert az korábban egy vihar miatt elszökött otthonról.

„Egyáltalán nem sajnálom” – csupán ennyit ismételgetett az a balotaszállási asszony, aki pokoli módon megkínozta a kutyáját, írja a Blikk.

Mint arról az Infostart is beszámolt, a 68 éves balotaszállási nő nagytestű kutyáját a kocsijához kötve húzta. Az állat eleinte még szaladt, de nem sokkal később már nem bírta tartani a sebességet és elesett. A nő a vérző lábú ebet fekve húzta hazáig az úttesten.

Hírdetés

A Mancs a kézben Kutyamentő Alapítvány egyik önkéntese a történtek után alig két órával érkezett meg a nő tanyájára a rendőrökkel, de már késő volt, a nő addigra eltemette az állatot. A Blikk információi szerint az asszony az aktivistának azt mondta, hogy

máskor is csinált ilyet lóval, és nem gondolta, hogy a kutyának baja lesz tőle. Továbbá azt sem értette, hogy miért kéne ebből olyan nagy drámát csinálni.

Az egyébként láncravert kutyát azért büntette meg a „gazdája”, mert az korábban elmenekült egy vihar elől, teszi hozzá a lap.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »