Lovas István: No-go zónák: szélsőjobboldali fantázia vagy Európa új arca?

Lovas István: No-go zónák: szélsőjobboldali fantázia vagy Európa új arca?

]]>RUSSIA TODAY]]>

A migránsok által uralt, bűnelkövetésekkel teli és nagyjából muzulmán-lakta enklávék Európában: az úgynevezett no-go zónák, amelyek létezése körüli viták ideológiai csatatérré váltak.

A vitázók nagy része nem is volt ilyen helyeken.

A Russia Today újságírói viszont sok ilyen helyen jártak. Ahová a rendőrség inkább egyenruha nélkül lép, vagy egyáltalában nem megy oda, hacsak nem kaptak rá kifejezett parancsot.

E zónákban nem egyszer támadják meg az odalátogató tévéstábokat is.

E helyeken különösen utálják a nőket és a zsidókat.

A svédországi Malmö városának zsidó lakossága egy évtized alatt megfeleződött. Rosengard kerületében egy kippát viselő tévés újságírót tojással dobáltak meg és azt kiabálták neki: „zsidó sátán!”

Hírdetés

Legtöbbször csupán lepukkant helyeknek néznek ki, ahol jönnek-mennek a drogárusok. De váratlanul kitör a balhé. Autók égnek, stb. Franciaországban 750-nél több „érzékeny városi területet” kategorizáltak, ahol kevés a lakástulajdonos, sok a munkanélküli és kevés az iskolázott ember.

A svéd rendőrség 61 „sebezhető területet” jelölt ki.

Mindkét definíció nyugodtan nevezhető no-go zónáknak.

A malmöi Rosengardban és a stockholmi Rinkebyben például 200 bűnbanda van és ötezer bűnelkövető.

„Ha emberek ellen bűncselekményeket követnek el és azokat nem vizsgálják, akkor az áldozatok elveszítik hitüket a jog  uralmában”, mondta Malmö főügyésze, Olaj Sjostrand, amikor azt látta, hogy a városban az egész igazságügyi rendszer az összeomlás szélén állt.

A no-go zónák – hívják őket bárhogyan is – egy olyan Európának a jelképe és sötét arca, amely összefonódik a migrációval, az idegen kultúrával, és ahol a társadalmi kohézió, valamint a jólét hanyatlik – tekintettel a 2015 óta Európába áramló migránsokra.

Lovas István – ]]>www.lovasistvan.hu]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »