Lovas István: Elhallgatott hírek 228. / Nemzetközi sajtószemle

Golyót Trumpnak!

RUSSIA TODAY

„Golyót Trumpnak!”: Miként idomítanak egy társadalmat az elnök megölésére

Hol találkoznak a liberális establishment kívánságai a fekete gangsta-kultúra szóképeivel? – teszi fel a kérdést első mondatában a globális tévé német nyelvű portáljának amerikai tudósítása.

Egyebek között ott, felel, ahol Donald Trumpnak a kiiktatásáról van szó. A gyilkos fantáziák mind több embert ragadnak magukkal mind az USA-n belül is kívül.

A hivatalban lévő amerikai elnök meggyilkolása az amerikai demokrácia egyfajta korrektív formája, ha az ország polgárai netán egy olyan elnököt választanak meg, akit a pénzügyi elit befolyásos köreinek nem tetszik.

Ebben az esetben az elnök fizikai likvidálásának és a megölt elnöknek például engedékeny alelnökével történő kicserélése a dolgokat helyre teheti.

A tudósítás bemutatja, miként démonizálják, dehumanizálják Trumpot elmebetegnek, huligánnak, randalírozónak, atomgombának, halálos üstökösnek vagy fejlevágónak ábrázolva. A világ leghatalmasabb országának elnökét számos magazin címoldalán kiáltotta ki törvényen kívülinek.

A beszámoló ezután számba veszi, hány alkalommal uszított a fősodratú média Trump elnök meggyilkolására.

Kezdte a CNN, amely azon tanakodott, mi lenne, ha az elnökavatás napján meggyilkolnák.

A popénekes Madonna napokkal később a Fehér Ház felrobbantásáról álmodozott.

Josef Joffe, a német Die Zeit hetilap főszerkesztője, az uralkodó elit képviselője, a közszolgálati német tévében Trump eltávolításának megoldását meggyilkolásában látta.

Trump potenciális gyilkosának azt ígérik, legendát csinálnak belőle.

A facebook és a twitter ezerszámra közvetít hasonló üzeneteket.

Egy trikó ezzel a felirattal kapható: a csomagtartóban géppisztolyunk van Donald Trumpnak. Ilyeneket rappelnek is.

A gyűlölet Amerikája felrobbant Trump alatt

ALTERNET

Ezzel a címmel írt hosszú cikket egy Steven Rosenfeld nevű újságíró a magát álcázásként „Alternet”-ként megjelölő, de valójában egy szuperfősodratú ideológiájú portálon

Így kezdődik:

Donald Trump kampánya és elnökké választása a rasszizmust évtizedek óta nem látott módon Amerikában kihozta az árnyékből …

Rosenfeld idézett, mégpedig a Southern Poverty Law Center (SPLC) nevű, Soros által is támogatott „jogvédő” szervezet éves jelentéséből, amelyet a „gyűlöletcsoportokról” és „szélsőségesekről” készített.

(E szervezetnek magyarországi hasonmása a Political Capital.)

Rosenfeld idézi Mark Potokot, az SPLC rangidős kutatóját, a „Gyűlölet éve” című könyv szerzőjét, aki elmondta, hogy „valami folyik országunkban, ami valóban drámai”.

Azzal kezdte, hogy egy pár hete 63 különféle robbantási fenyegetést kaptak különféle zsidó közösségi központok és zsinagógák.

Hírdetés

A cikk hat teljes oldal. Akinek kedve van, kattintson rá a megadott linkre.

Így kell: életfogytig korrupcióért Kínában

Így kell: életfogytig korrupcióért Kínában

A kínai Tiencsie városban tegnap egy bíróság Hszi Hsziaming bírót halálra ítélte, amiért 100 millió jüant (16,7 millió dollárt) fogadott el kenőpénzként.

Hszi Hsziaming a kínai legfelsőbb bíróság alelnöke volt. 2015-ben kezdték el vizsgálni. 33 évet dolgozott a legfelsőbb bíróságon.

Hszi bevallotta bűnösségét és kijelentette, megbánta tettét.

Ezért nem végezték ki, hanem enyhébb ítéletet, élethosszig tartó szabadságvesztést kapott.

Miért lett hirtelen “emberbarát” Soros volt befektetési guruja?

 INFOWARS

Jim Rogers szerint a bankok véget vetnek a készpénznek, hogy világkormányt hozzanak létre. Soros korábbi befektetési guruja most a „kisemberek” védelmezőjének pózát öltötte magára.

Folytatás:

http://www.demokrata.hu/hir/kulfold/soros-korabbi-befektetesi-guruja-orwelli-allam-cel

A Pentagon elismerte: szegényített uránt vetettek be Szíriában

STARS AND STRIPES

A Pentagon megerősítette, számol be az amerikai haderő lapja, hogy az amerikai hadsereg annak ellenére, hogy fogadkozott, nem fog bevetni szegényített uránt Irakban és Szíriában, több ezer ilyen muníciót lőtt ki 2015 második felében Szíriának az Iszlám Állam által megszállt részében.

Ez volt az első ilyen légi bevetés, amikor a 2003-as iraki invázió óta az amerikai hadsereg több száz ezer alkalommal vetett be szegényített uránt, hatalmas károkat okozva a civil lakosságnak, amelyben a mérgező anyag rákot és születési elégtelenségeket okozott.

A szegényített urán a 235-ös urán dúsítási folyamatából visszamaradt anyag. Hadi alkalmazása elsősorban azt a célt szolgálja, hogy páncélzatokon hatoljon át.

Két orosz kópé hülyére vette Maxine Waters amerikai kongresszusi képviselőnőt

RUSSIA TODAY

Emlékeznek rá, hogy ez volt az a kretén, aki Putyint azzal vádolta,  hogy „elfoglalja Koreát”?

Itt olvasható a február 8-i szemlében: http://lovasistvan.hu/2017/02/08/ilyen-kretenek-ulnek-az-amerikai-kongresszusban-helyezzek-vad-ala-trumpot-mert-a-koreai-putyint/

Nos, most két orosz kópé csinált  hülyét belőle.

Felhívták az oroszutáló afro-amerikai nőt és azt mondták,  hogy ők Vologyimir Grojszman ukrán miniszterelnök.

Először csodálkozott, hogy Grojszman személyesen hívja őt, de azután megígérte, hogy minden tőle telhetőt megtesz Ukrajna megsegítésére.

Majd elkezdték dicsérgetni John McCain és Lindsay Graham szenátorokat, hogy azok jól befűtenek a ruszkiknak.

Ez meg tövestől benyalta a két kópé szövegét.

Sőt, még azt is elhűlve hallgatta, hogy Putyin meghekkelte a választásokat Limpopó országban. Nem is sejtve, hogy ilyen ország nem létezik.

www.lovasistvan.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »