Lovas István: Elhallgatott hírek 223. / Nemzetközi sajtószemle

Soros korábbi társa: „Abszolút káosz lesz világszerte”

KING WORLD NEWS

Victor Sperandeo 3 milliárd dollár vagyont felügyel. 43 évet töltött az üzleti életben és olyan, nemzetközileg ismert emberekkel dolgozott együtt, mint Leon Cooperman és George Soros. 

Folytatás:

http://demokrata.hu/hir/kulfold/soros-korabbi-tarsa-abszolut-kaosz-lesz-vilagszerte

Bumeráng: az amerikai színes forradalom exportcikk hazatér az USA-ba

SPUTNIK INTERNATIONAL

Januárban, egy nappal Donald Trump beiktatását követően a Trump-ellenes mozgalom új jelképet kapott: a rózsaszínű „pina kalapot”, amelyet a demonstrálók viseltek a Nők Menetén.

Folytatás:

http://demokrata.hu/hir/kulfold/bumerang-az-amerikai-szines-forradalom-exportcikk-hazater-az-usa-ba

„Soros összeáll ügyészekkel, hogy Trump bevándorlási rendeletét támadják”

SPUTNIK INTERNATIONAL

Ezzel a címmel tudósít az orosz hírportál arról, hogy a George Soros által pénzelt szervezetek összefogtak demokratapárti ügyészekkel, hogy több mint egy tucat pert indítsanak a Trump-kormány ellen azon elnöki rendelete miatt, amely ideiglenesen felfüggeszti a migrációt az USA-ba hét, főleg muzulmánok által lakott országból. 

Folytatás:

http://demokrata.hu/hir/kulfold/soros-osszeall-ugyeszekkel

Merkel a menekültügyben Soros-tanácsadó kottájából játszik

EPOCH TIMES

Hírdetés

Az Európai Unió „máltai terve” lemond arról, hogy a Földközi-tengeri menekülteket visszaküldje, az internálás ausztrál modelljét vagy kemény határbiztosítást használjon.

Folytatás:

http://www.demokrata.hu/hir/kulfold/merkel-menekultugyben-soros-tanacsado-kottajabol-jatszik

A NATO és Németország ismét veszélyesen provokálja Oroszországot

EURACTIV

„Német csapatokat vittek Litvániába NATO zászló alatt”

címmel a brüsszeli portál arról számol be, hogy

„Németország és a NATO tegnap (február 7) hangsúlyozták elkötelezettségüket, hogy megerősítik kelet-európai határuk védelmét Oroszországgal szemben, ahogyan az észak-atlanti szervezet lobogója alatt megérkezett a négy új zászlóalj közül az első”

Ezt még Obama elnök hagyta jóvá annak keretében, hogy a NATO kiterjessze jelenlétét a térségben a hidegháború ideje óta nem látott mértékben.

Most ezer katona érkezett Litvániába. Később, még az idén, amerikai vezetéssel Lengyelországba, brit vezetéssel Észtországba és kanadai vezetéssel Lettországba érkeznek csapatok.

Megjegyzés:

E háborúpárti gazemberekre milyen józanítóan hatna, ha most a katasztrofálisan rosszabbodó amerikai-mexikói viszonyt kihasználva Putyin elnök az Irakot, stb. megszálló USA mexikói határára, a washingtoni neokon szoldateszka újabb agressziója ellen felkészülve jó pár zászlóaljnyi orosz katonát vezérelne.

Spiegel főszerkesztő: Semmi baj a lenyakazós Trump címoldallal

RUSSIA TODAY

Klaus Brinkbaumer, a német heti magazin és a Der Spiegel Online főszerkesztője megvédte a Der Spiegel e heti számának borítóján látható fotót, amelyen Donald Trump amerikai elnök terroristaként lefejezi a Szabadság szobrot.

Egyben felszólította Németországot, hogy „építsen ki szövetséget” az amerikai vezető ellen.

Azt mondta (értsd: hazudta): „A Spiegel senkit nem akart provokálni”.  Csak a demokrácia, a szabadság, a sajtószabadság, az igazságszolgáltatás szabadsága mellett akartak szólni azzal, hogy Trump a bevándorlókat védő Szabadság szobrot fejezi le.

A borítót német lapok is – Die Welt, Das Bild, Frankfurter Allgemeine Zeitung – elítélték.

Az európaiak 55 %-a meg akarja állítani a migrációt muzulmán országokból, 20 % nem

INFOWARS

A brit Royal Institute of International Affairs reprezentatív minta alapján végzett felmérése szerint az európaiak 55 %-a meg akarja állítani a migrációt a muzulmán országokból, és csak 20 %-a támogatja annak folytatását.

A felmérés során tízezer embert kérdeztek meg.

www.lovasistvan.hu

 


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »