Lovas István: Elhallgatott hírek 210.

Újabb őrületre derült fény: a migránsok okostelefonjait csak beleegyezésükkel ellenőrzik a hatóságok.

UNZENSURIERT

Milyen érdekes, írja cikkében a független osztrák portál: míg a migránsok nagy részének valahogyan elvész az útlevele, az okostelefonjuk soha.

Az ember azt hinné, a hatóságok ellenőrzik e mobiltelefonokat,  hogy a bennük tárolt fotók, videók vajon azt mutatják-e, hogy tényleg abból az országból jöttek, amit mondanak.

Ó, nem. A tulajdonos hozzájárulása nélkül e mobilokat sem Németországban, sem Ausztriában, sem Svájcban nem ellenőrzik. És így a hazug migránsok további áradatának nyitják meg a kapukat.

A vezető amerikai zsidó lap nekiment a híres Ann Coulter Trump-barát újságírónőnek

FORWARD

Az amerikai zsidóság vezető lapja nekiment Ann Coulternek, az ország egyik legjobb (ultra-tisztességes, konzervatív) és legszebb újságírónőjének, amiért a washingtoni Nők menetét a nemzeti szocialista barnaingesekhez hasonlította.

Hírdetés

Ann Coulter Trump elnök lelkes és megingathatatlan támogatója.

Nemrégiben azért támadták, mert bírálói szerint az amerikai nemzeti szocialista pártot védte.

(Megjegyzés: elővettem 2002-ben megjelent „Liberális hazugságok az amerikai jobboldalról” című könyvét, amelyet sajnos és „természetesen” szintén nem jelentettünk meg magyar kiadásban. Frenetikus munka. A 197-ik oldalon nyílt ki, a zárófejezetnél, amelyet úgy kezd, hogy „Ha az amerikaiak tudnák, mit hisznek valójában a liberálisok, forró olajban főznék meg őket”.

Ann, you are an angel. But not Angela //Ann, angyal vagy, de nem Angela//).

Hszinhua: A Kína végét jósló vészmadarak pihenjenek egyet

XINHUA

A kínai gazdaság pusztulását fáradhatatlanul hirdetőknek ajánl pihenőt a kínai hírügynökség, amely megnyugtatja őket: noha a kínai gazdaság 2016-ban valóban “csak” 6,7 %-kal növekedett, ami csaknem  három évtized óta a legkisebb ütemű erősödés, az mégis megelőzi a világ valamennyi nagyobb gazdaságának bővülését, mint az kiderül a Nemzetközi Valutaalap január 16-án kiadott jelentéséből.

Kína éves gazdasági teljesítménye elérte a 11 trillió dollárt.

A vészmadarak szerint a kínai gazdaság szabadesésbe sodródik és a „kemény földetérés” elkerülhetetlen.

Ami vicces és a hírügynökség a növekedési adatok garmadával mutatja be, jobb lenne az aggodalmat félretéve a huhogóknak pihenniük egyet.

www.lovasistvan.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »