Lovas István: Elhallgatott hírek 182. / Nemzetközi sajtószemle

A svéd hatóságok polgárháborús állapotokra készítik fel a svédeket.

UNZENSURIERT

A „Cenzúrálatlan” nevű osztrák hírportál arról jelent, hogy a tarka-barka Svédországban gyülekeznek a viharfelhők: a hatóságok most hivatalos levélben figyelmeztették a különféle svédországi közösségek biztosnágért felelős szerveit, hogy a jövőben jobban készüljenek fel „a háborúra és más háborús jelenetekre”.

Tekintettel arra, hogy a svéd katonaság személyi állományát és logisztikai készültségét tekintve nem lenne képes ilyen helyezettel megbirkózni, ezért az országban napirendre került a kötelező katonai szolgálat ismételt bevezetése.

Az EUROSTAT adatokkal vágta pofán a hazai klubrádiós patkányokat

Tegnap a Handó Tünde-féle bíróság szeptember végi ítélete értelmében újabb 100 millió forinttal dotált Klubrádió nagy röhögések közepette kommentálta, hogy a magyar miniszterelnöknek a csütörtöki EU-csúcson nem is volt alkalma a kényszerű kvótabetelepítés ügyében vétózgatni, meg azután most télen amúgy is jelentéktelen a migráció.

Az Eurostat, az Európai Unió statisztikai hivatala adataival fejbe rúgta a Klubrádiót: mint a kitűnő német nyelvű Unser Mitteleuropa (A mi Közép-Európánk) című honlap jelentette Egyre több migráns nyomul az EU-ba címmel megjelent cikkében, 358 300 migráns nyújtott be új menedékkérelmet az EU tagországokban, ami 17 százalékkal több, mint az év második negyedévében, amikor ezek száma 305 700 volt.

Hírdetés

Ezen időszakban – júliustól szeptemberig – a harmadrészük (237 400 menedékkérelemmel) Németországban akartak maradni. Olaszországban 34 600-an, Franciaországban 20 ezren.

Jó fej amerikai nép: a többség nem hisz az orosz hekkelésben

A Trump-barát INFOWARS idézi az egyetlen Trump-barát amerikai tévéhálózat, a Fox News közvéleménykutatását.

Azt kérdezték, „Az orosz kíbertámadás segítette Trumpot a Fehér Ház megnyerésében?”

A válaszadók 59 százaléka nemmel válaszolt.

Totális meglepetés – ismertette az eredményt a Fox News. Vagyis a CIA és az amerikai kormány egy szavát nem hitték az ügyben.

(Kezdenek az amerikaiak magukhoz térni.)

/A cikkhez kitett kép a CNN Wolf Blitzerét mutatja, Amerika Trump-szavazói által leginkább utált sajtófiguráját mutatja. Hazai gyomorforgatási egyenértékűsége: Szénási Sándor, Rózsa Péter és klubrádiós társai./

www.lovasistvan.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »