Lószállítóba pakolták a migránsokat a liberális embercsempészek?

Lószállítóba pakolták a migránsokat a liberális embercsempészek?

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) budapesti egységének honlapján olvasható történet szerint a szervezet tagjai Ásotthalmon jártak, amikor a külterületen egy osztrák rendszámú autóra lettek figyelmesek. A gépjárműre nem mást, mint egy lószállítót kötöttek, a hazafias szervezet szerint pedig ennek az volt a célja, hogy migránsokat helyezzenek el benne.

Természetesen mindez szabálytalan, veszélyes és megalázó, nem beszélve az embercsempészet bűntettének kockázatáról. A HVIM honlapján azt írja, tagjai „minden indokolt esetben” megtették a feljelentést.

Hírdetés

 
Egy másik történet szerint Mórahalomnál láttak egy német rendszámú autót, amiben arabok ültek, egy csapat migráns pedig lelkesen körbeállta.
 

Miközben a diszpécsernek diktáltuk be az autó adatait egy járőr jelent meg az úton, akit leintettünk, és kértük tőle, hogy intézkedjen. Annak ellenére, hogy egyedül ült a kocsiban, azonnal odahajtott a gyanús autóhoz, ahonnan egy pillanat alatt illantak el a migránsok, és mivel egy sem ült az autóban, így nem minősült a cselekmény embercsempészetnek. Sajnos további intézkedésre így nem kerülhetett sor, de az üzletet meghiúsítottuk – írták.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »

Hírek

Legújabb hírek