Lopni önmagában is bűn, de a szegényektől elvenni még nagyobb bűn

Borsodban a bérek messze elmaradnak az országos átlagtól, a megélhetéshez még többet kell dolgozni, miközben a Fidesz-korrupció elviszi a munka gyümölcsét. Ezért nem nőnek a bérek és a nyugdíjak, nincs pénz egészségügyre és oktatásra, mondta szerdai sajtótájékoztatóján Lukács Attila.

A Jobbik választókerületi elnöke a párt plakátkampánya kapcsán úgy fogalmazott, lopni önmagában is bűn, de még nagyobb, ha szegény embereket fosztanak ki a politikusok. Borsodban ez történik: amíg sokan éjt nappallá téve minimálbéren dolgoznak, addig egy maroknyi, de annál korruptabb oligarcha csak lop.

Mint mondta, az embereknek látniuk kell, kik azok, akik csúcsra járatják azt a korrupciót, amely évente egy havi fizetést tüntet el a dolgozók zsebéből. Nem véletlen az sem – tette hozzá –, hogy leépült a belgyógyászati osztály Mezőkövesden, féléves a várólista a rendelőintézetben, miközben az adófizetők pénzéből politikusok hobbiját kielégítő beruházások valósulnak meg. Ennek fényében annak a hozzá eljutott információnak is lehet alapja, hogy az önkormányzatok csak abban az esetben nyernek el busás haszonnal kecsegtető beruházásokat, ha adott vállalkozót bíznak meg.

Hírdetés

A Jobbik mostani kampányának célja – hívta fel a figyelmet Lukács Attila –, hogy ráébredjenek az emberek: csak a mérhetetlen Fidesz-korrupció felszámolása után juthat pénz bér- és nyugdíjemelésre, oktatásra és minőségi egészségügyre. Vagy változás lesz, elszámoltatás, és visszaszorított korrupció, vagy „Magyarország az egyre több koldus országává válik”.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Belföld, Hírek, Jobbik


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »