Londonban már bevándorlók potyognak az égből

Két férfi csempészte fel magát egy Johannesburgból Londonba tartó British Airways-járatra. Egyikük túlélte a rendkívül nehéz körülmények között megtett utat, a másik férfi azonban a cél előtt néhány perccel egy richmondi irodaház tetejére zuhant. Nem ez az első eset, hogy Londonban hulla esik az utcára.

Egy férfi holttestét találták meg csütörtök reggel Londonban, egy richmondi irodaház tetején. Az épület egy, a Heathrow-hoz vezető légifolyosó alatt fekszik.

A férfi egy potyautas lehetett, aki 8000 mérfölddel arrébb, Johannesburgban kapaszkodhatott fel a British Airways Londonba tartó gépére. 25-30 éves társa túlélte az utazást, de komoly sérülésekkel kórházzal ápolják – adta hírül a Guardian pénteken. A rendőrség egyelőre tisztázatlan ügyként kezeli a halálesetet.

Hírdetés

Egyelőre egyik férfi személyazonosságát sem sikerült megállapítani. A holttestet felboncolják, hogy megállapítsák a halál okát.

Nem ez az első eset, hogy potyautasok a halálba zuhannak London nyugati részén, miután fellopóztak a Heathrow felé tartó repülőkre. Mivel a futómű közelében húzzák meg magukat, ahol ki vannak téve az elemeknek, kevesen élik túl a borzasztó körülményeket: a hőmérséklet-ingadozást és az oxigénhiányt.

2012 szeptemberében egy 26 éves mozambiki férfi Angolából utazott hasonló módszerrel Nagy-Britanniába, hogy a cél előtt néhány perccel, egy csendes nyugat-londoni utcában zuhanjon le. Utazás közben a mínusz 60 fokos hideget is kibírta, de mire földet ért, már valószínűleg halott volt.

(HVG – Guardian nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »