Lőfegyvert is használtak (Nagyszabású rendőrségi akció Kézdivásárhelyen)

Lőfegyvert is használtak (Nagyszabású rendőrségi akció Kézdivásárhelyen)

Lövöldözéssel indult, letartóztatásokkal végződött egy rendőrségi akció kedd délután Kézdivásárhelyen. Feltételezhetően kábítószer-terjesztőkön üthettek rajta a belügyisek.

Fültanúk szerint a kézdivásárhelyi Kaufland bevásárlóközpont mellett, a Luther Márton utca környékén három lövés is eldördült, egy másik olvasónk megerősítette, legalább kettőt ő is hallott. A történet a Sinkovits-stadionnál folytatódott: számos rendőr, valamint a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Országos Hatóság (DIICOT) maszkos munkatársai megállítottak egy Kovászna megyében bejegyzett kombi Volkswagen Golf személygépkocsit, amelyből három fiatalembert rángattak ki.

Hírdetés

Közben a forgalmat lezárták, így pillanatok alatt nagy kocsisor gyűlt fel mindkét sávon, ugyanakkor jelentős számú bámészkodó követte a nem mindennapi akciót. A rendőrök közül csak a forgalmisták voltak helybeliek, a zömében feliratozatlan és jelzés nélküli hatósági járművek Brassó és Ilfov megyei rendszámot viseltek. A karhatalmiak nagyrészt civil öltözetben voltak.

Az elfogott fiatalembereket alaposan megmotozták, majd megbilincselve autóba tuszkolták, és elszállították őket. Az ügyre visszatérünk.


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »