Liu Shaoang elárulta, mit mondott testvérének a drámai eredményhirdetés után

Liu Shaoang elárulta, mit mondott testvérének a drámai eredményhirdetés után

Sok jót és sok rosszat kaptunk – nyilatkozta az olimpiai bronzérmes.

Érzelmi hullámvasút volt – mondta az M4 Sportnak a friss olimpiai bronzérmes Liu Shaoang a rövidpályás gyorskorcsolyázók 1000 méteres, drámai döntője után.

„Próbálok diplomatikus és higgadt maradni. A verseny után elvesztettem a fejemet, és kicsit elszabadultak az érzelmek, de próbálok megnyugodni, lezárni, ami történt” – nyilatkozta a 23 éves sportoló, és hozzátette, hogy sok jót és sok rosszat kaptak a nap során.

Felidézte, hogy a rajtot visszafújták, miután pengedarabokat találtak a jégben, pedig akkor erősnek érezte magát, jó előzést mutatott be, az élen is állt. A második rajt után már nem tudott előrébb jönni, érezte, hogy a versenyében ennyi volt.

Arról, hogy testvérét, Liu Shaolin Sándort kizárták győztesként, röviden azt mondta, hogy el kell fogadni, tovább kell lépni.

/* (c)AdOcean 2003-2018, portfolio_hu.Infostart_2018.mobile_site.cikkek.banner_cikkozi_extra */ ado.slave('adoceanindexhuokdtbqijve', {myMaster: 'dBfmGy0C0lT8mfY5Mfg2WBNH8U_KL2dR9EYdt6o1mXz.47', onServerEmission: function(){document.getElementById("y-adoceanindexhuokdtbqijve").classList.add("uysdfa6ds");}, onServerEmissionEmpty: function(){} });

A döntés után ugyanezt mondta a testvérének is: ami történt, megtörtént, felejtsék el és lépjenek tovább.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »