Libnyaf Service Pack ’17, ismételt terrortámadás esetére

Libnyaf Service Pack ’17, ismételt terrortámadás esetére

A rendőrség megerősítette, hogy az azonosított elkövető Abdul/Jamal/Omar/Mustafa régóta látókörükben volt, de egy ideje felfüggesztették megfigyelését, hogy erőforrásaikat az egyértelműbb veszélyekre fordítsák, mint például a Facebookon elharapódzó menekültellenes kommentek.

A szomszédok csendes, jóravaló, udvarias fiatalembernek ismerték. Rendesen és előre köszönt, mindig a napszaknak megfelelően. Iskoláit félbehagyva már egészen korai éveitől a rap/hip-hopkarrierjére koncentrált, világhírű utcazenésznek/slammernek készült. Nemzedékének hétköznapi életét élte, nem vetette meg a pornót/kokaint/extasyt. Nem viselt szakállat, divatos nyugati ruhákat hordott, néha-néha homoszexuális kalandokba is keveredett a 2/3/4/5 feleségei mellett. Gyönyörűszép nonfiguratív ábrákat/lelki fájdalmáról szóló életképeket sprézett fel igazi modern művészként a kietlen és szürke betonfalakra, önzetlenül téve jobbá lakókörnyezetét.

A rendszer fasiszta jellege miatt azonban ellene fordult és már gyermeki/fiatal/fiatal-felnőtt éveiben bebörtönözte. A börtönben radikális hitszónokok hatására (akikről szintén nem sejtettük, hogy radikalizálódtak) szakállat növesztett és ősi gyökerei felé fordult. Szíriába/Jemenbe/Afganisztánba/Líbiába ment, de mivel visszatért, együttesen esett le az a kő a szívünkről, amit sok száz másikkal együtt készültek odadobni volt cellatársaival.

A legrosszabb rémálmunkban se gondoltuk, hogy ilyesmire lenne képes. Árufeltöltői/autómosói/újságkihordói állásából gond nélkül el tudta tartani 25 tagú családját, amit ráadásul szépen kiegészített a szociális segély/ismeretlen külföldi adomány. Őszintén azt hittük, hogy a Béke vallásának igazhitű követeként csak egy kamionnyi fagyit hoz a plázsra éjjel 11-kor/a berlini karácsonyi vásárra kíváncsi annyira, hogy ki se szál/élete vágya volt, hogy hatodikos lányok közt zsibongva hallhassa végre Ariana Grandét.

A történtek ellenére fontos továbbra is jól az eszünkbe vésni!

Hírdetés

És nem utolsósorban szögezzük le a legnagyobb gondolkodók, Maccuse, Adorno, Habermas, Lukács György nyomán, akik megírták annak idején, hogy a terrorizmus helyett jóval fontosabb dolgokra kellene koncentrálnunk.

További részletek a két felrobbanás és lefejeződés közötti időben az iszlamofóbia terjedése miatt aggódó haladó sajtóban…

www.tutiblog.com

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »