Liberális tollforgatót akartak kirabolni kedvencék – meg is vágták bicskával, csak éppen nem látszik

Először meg akarták lopni, majd a kudarcba fulladt kísérlet után megtámadták a 24.hu munkatársát vasárnap este a Keleti pályaudvarnál – adta hírül az érintett liberális portál.

Az eset néhány perccel este 9 óra előtt történt az aluljáróban. A páros egy kamerára – pontosabban egy kameratáskára – vetett szemet. A firkász éppen telefonált, ezt használták ki. Egyikük felkapta a zsákmányt, és futásnak eredt "váltófutókat meghazudtoló technikával".

A szabadelvű utánarohant, fel a lépcsőn, végül a zebránál sikerült utolérnie a tolvajt. Elkapta, kérdőre vonta, amire válaszul a – nem kis valószínűséggel kátrányos helyzetű – férfinak csak annyit sikerült kinyögnie, hogy azt hitte, a táska az övé. Ekkor cinkosa még látszólag nem volt sehol.

Hírdetés

Miután tulajdonosa visszaszerezte a kamerát, visszament a hátrahagyott holmijáért, amire addig külföldiek vigyáztak. Pár perccel később azonban a korábban sikertelenül menekülő férfi ismét felbukkant, ám ezúttal nem volt egyedül. Az eddig láthatatlan társ a következő mondattal indított: "A tesóm el akarta lopni a kamerádat, a kurva anyádat!"

Néhány pillanattal később pedig előkerült egy bicska, a 24-est "a nyakán, a kezén és a vállánál vágta meg a támadó" – legalábbis a liberális portál állítása szerint. Az általuk közzétett képen mindenesetre vágásnyomot nem, csak enyhe horzsolásokat látunk. Tanulságnak mindenesetre ez is elég lehet.

A firkász azt ígéri, feljelentést tesz – javasoljuk, siessen, mielőtt a "vágásnyomok" teljesen begyógyulnak…


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »