Liberális támadás Kazahsztán ellen

Miután a liberális puccs kifulladt Belaruszban, a vezérek ma már litván luxushotelekben pihennek, az átvert tömegek pedig hazamentek, új kísérlet zajlat, ezúttal Kazahsztánban.

Az még nem világos, hogy eleve egy Soros-CIA akció az egész tiltakozás, vagy a tiltakozás valós volt, gazdasági okok miatt zajlott, s erre csak később telepedett rá pár Soros-CIA vezetésű, “kazah” “civil” (a “kazah” azért van idézőjelben, mert a legaktívabb szervező “civil” egy lengyelországi székhelyű, USA-ból pénzelt szervezet).

A tiltakozás ürügye egyébként: a benzin ára fel lett emelve 60 tenge/liter árról 120 tenge/liter árra (kb. 45 Ft-ról 90 Ft-ra).

Hírdetés

Az akció célja egy második Ukrajna létrehozása. Kazahsztán hosszú évek óta Oroszországtól független politikát folytat egyébként, egyszerre tart fenn jó kapcsolatokat Kínával, Oroszországgal és az USA-val. Pont ahogy a majdan-puccs előtti Ukrajna, mely egyensúlyozott Oroszország és a nyugat között. Csak hát ez a nyugati elitnek nem elég, nekik háborús övezet kell, kizárólagos nyugatpárti hűséggel és szabad kirabolhatósággal.

Sajnos közelebbi infókat nem tudok most írni, bár vannak kazah ismerőseim, mert tegnapelőtt óta nincs internet Kazahsztánban.


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »