Liberális idiotizmus: a svédek tájékoztató könyvecskében beszélnék le szokásukról a muszlim erőszakológépeket

Liberális idiotizmus: a svédek tájékoztató könyvecskében beszélnék le szokásukról a muszlim erőszakológépeket

Kiadványt jelentetett meg a svéd kormány az országba érkezett migránsok felvilágosítására. A füzet célja – írja a Daily Mail –, hogy útmutatást nyújtson a kölcsönös beleegyezésen alapuló nemi kapcsolattal és az egyenlőséggel kapcsolatban is.

A tájékoztató nem titkoltan része a tizenéves migránsok által elkövetett erőszakos támadásokkal kapcsolatos jelenségre adott erőtlen és garantáltan hatástalan "válasznak", célja a szexuális zaklatások megelőzése.

A Swedish Agency for Youth and Civil Society (MUFC) vezetője a svéd Metro újságnak kifejtette, hogy a kiadvány által megjelenített információkra nagyon nagy szükség van az újonnan érkezett fiatalok körében, de a felnőttek számára is "segítséget nyújt".

Hírdetés

Az újonnan érkezetteknek tudniuk kell – folytatta –, hogy milyen jogaik vannak, illetve hogy miben nyilvánul meg a felelősségük ezen a téren.

A 2015-ben kezdődött migránshullámmal Svédországba érkezett fiatal betolakodók többsége a Közel-Keletről és Afrikából származik, ahol – finoman fogalmazva – az európaitól nagyban eltérő álláspontot képviselnek a szexuális kultúra és a nemi egyenlőség tekintetében.

(Híradó nyomán)

Korábban írtuk: Merkelék honlapot indítottak a fajgyalázás népszerűsítésére – pornográf rajzokkal megy a kedvcsinálás (18+)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »