Liberális “fenyegetés” Érpatak ellen – a Betyársereg ott lesz, ha jön a csőcselék

Liberális “fenyegetés” Érpatak ellen – a Betyársereg ott lesz, ha jön a csőcselék

Stumpf András, amolyan demokrata módon, a Facebook-on kezdte el fenyegetni Érpatak polgármesterét. A Mandiner munkatársa kicsit túllőtt a célon. Annyit üzennénk, hogy “Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!”

Az Érpataki Modell gyakorlati bemutatására létrehozott videósorozat egyik részén háborodott fel bőszen, a liberális “gondolkodó” Stumpf András. Azonban talán most kevésbé volt gondolatai ura, vagy csak betolhatott pár felest, hiszen “szanyi tibori” szintekre vitte a mocskolódást. Kifakadt a normális értékrend bemutatásán, csak éppen rossz célpontot választott.

A bejegyzésben konkrétan szabad csapatok toborzásában gondolkodik, amelynek célja Orosz Mihály Zoltán megalázása lenne. Természetesen, ha ilyen elindulna Érpatak felé, a Betyársereg sem tétlenkedne. Várjuk őket, aztán az ütközet végé meglátjuk ki kinek a csizmáját nyalogatja majd.

Orosz Mihály Zoltán persze kérdőre vonta a “magyaros” nevű Stumpf Andrást, aki ugyan abban a pökhendi stílusban választ, mint a bejegyzésében. Nem tudjuk kinek képzeli magát, de sürgősen vegye be a gyógyszerét, mert valami nagyon elgurulhatott nála.

Hírdetés

Facebook borítóképén is látszik, hogy kicsit sokat gondol magáról…

” Nekem nem vagy polgármesterem. Nem alázhatsz meg, mint a szerencsétlen alkoholistát a faludban. Véleményem szerint te egy elmebeteg állat vagy, aki sürgős kezelésre szorul. A te fejedben egy bocsánatkérés mióta nyilvános? Hogy vehetsz ilyet videóra, döbrögikém?Állítsd le magad nagyon gyorsan. Magyarország nem Érpatak.” 

A képen ki a Süsü?

Ez lenne a liberális demokrácia? Ha a Betyársereg oldalán írnánk ki olyanokat, hogy szabad csapatok toborzásába kezdenénk, hogy megalázzunk valakit, annak olyan visszhangja lenne, hogy Brüsszeltől Tel-Aviv-ig minden ettől zengene, de nekik szabad. Reméljük Orosz Mihály Zoltán sikeresen tereli jogi útra ezt az egészet. Megnéznénk egy bocsánatkérő videót, ahol Stumpf az esdeklő fél…

(Betyársereg)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »