Liberális blogger találkozása a bevándorlókkal – „Ezek mind vademberek"

Fekáliát dobáltak ránk, rugdosták, köpködték a buszt, amellyel utaztunk, a hajánál fogva rángattak ki egy olasz nőt az autójából. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom erről a tömegről, de ezek mind vademberek – írta Kamil Bulonis ismert lengyel világutazó és (egyébként liberális) blogger, aki a napokban tért vissza olaszországi útjáról

Beszámolójában külön kitér az olasz-osztrák határnál átélt élményéről. Szavai szerint a média hatására mindaddig együttérzett a migránsokkal, sajnálta őket, de amit ott látott és személyesen tapasztalt, gyökeresen megváltoztatta a véleményét.

Amikor a Bulonist és társait szállító busz megérkezett a határátkelőhöz, rengeteg migráns üvöltötte, hogy „Németországba akarunk menni”. Közben ásványvizes palackokat dobáltak a levegőbe, rendkívül vulgárisak és erőszakosak voltak.

Egy idősebb olasz nőt a hajánál fogva rángatták ki személygépkocsijából. Azzal akartak továbbmenni.

Közben ütötték, rugdosták a mellette levő busz ajtaját, követelték, hogy a söfőr nyissa ki. Mivel ezt nem tette meg, ürülékkel dobálták meg a járművet, majd megpróbálták felborítani. Végül közbeavatkozott a rendőrség, Bulonis csoportját pedig visszakísérték Olaszországba. Nem tudtak átkelni a határon.

Hírdetés

A blogger egész idő alatt úgy érezte magát, mintha egy háború kellős közepébe csöppent volna. Saját szemével látta, ahogy a migránsok felborítják a számukra biztosított jótékonysági segélyt szállító autót. Azt is látta, ahogy feltörik és egy francia rendszámú busz csomagtartóját és kirámolják az összes cuccot.

Meggyőződhetett róla, hogy túlnyomó többségük fiatal, alig akadt köztük asszony és gyerek.
Amikor az osztrák vámosok több nyelven mondták be a megafonba, hogy átmehetnek a határon, nem indultak el, ugyanis a pár ezer migráns közül egy sem tudott németül olaszul, angolul, spanyolul vagy oroszul.

– Mi, lengyelek egyszerűen nem tudnánk befogadni ezeket az embereket. Kulturális és anyagi szempontból egyaránt lehetetlen az elhelyezésük. Örülök, hogy ez a hatalmas horda nem a mi országunkat tűzte ki célul. Ezek képtelenek beilleszkedni. Nem értem, Németország hogyan akarja őket asszimilálni – írja Kamil Bulonis.

Az első képen: a migránsok által hagyott szemét az olasz-osztrák határnál, a másikon: Kamil Bulonis

A delhir.info oldalról törölt cikk.
Ők a Pandora, Dnevno.hr és Srbin.info nyomán írták


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »