Lezárult a KMNE online pályázata – Alkoss a békéért

Lezárult a KMNE online pályázata – Alkoss a békéért

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete a háború kitörése után meghirdette az Alkoss a békéért online pályázatot.

A felhívással az volt a fő célja, hogy az országban kialakult helyzetben közös imádkozásra buzdítson mindenkit felekezettől, nemzetiségtől, nemtől és kortól függetlenül. A pályázat lehetőséget adott arra, hogy mindenki tehetségéhez mérten fejezze ki önmagát: szavakkal, rajzzal, zenével, kreatív tevékenységgel.

Az alkotásokat áprilisban és májusban fogadtuk. A beérkezett munkákat folyamatosan megosztottuk az egyesület facebook oldalán, ezáltal másokat is buzdítva az alkotásra és a közös imádkozásra. Ez idő alatt 27 pályamunka érkezett be, különböző kategóriákban.

Hírdetés

A pályázat dobogósai: Szilágyi Lili, Szilágyi Emma, Szilágyi Kata, Renik Józsika, Csapák Cintia. Különdíjasok: Tamási Alex, Orosz Júlia, Orosz Dóra, Orosz Johanna, Orosz Zsófia Kisgyőri Dóra, Kisgyőri Csenge és Csapák Fanni.

Minden alkotót értékes nyereménnyel jutalmazunk, amelyet az egyesület irodájában vehetnek át. A pályamunkák továbbra is megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

Orosz Krisztina, a KMNE munkatársa


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »