Lewis Hamilton hazudik Magyarországról

Orbán Magyarországa mutatja meg, mit lehet elérni, ha a vezető woke- és globalizmus-ellenes.

Nézzék, progresszív szemszögből nézve rengeteget lehetne kritizálni Magyarországot. De szándékosan hazudozni a magyarországi életről? Ez az, ami miatt undorodom az amerikai és nyugat-európai médiától. Ez mind a narratívájuk védelméről szól. Hónapok óta beszélgetek barátommal. Tucker Carlsonnal Magyarországról, győzködöm, hogy utazzon ide, és nézze meg, milyen is itt az élet. Ő el is fogadta az ajánlatomat, és vasárnap érkezik Budapestre, egy hetet fog itt maradni. A stábja kicsit korábban érkezett, és interjút készítettek velem, ahol arról kérdeztek, miért kellene az amerikaiaknak foglalkozniuk Magyarországgal. 

Hírdetés

Azt mondtam nekik, hogy Magyarország hosszú idő óta ugyanazokkal a kihívásokkal küzd, mint az amerikai konzervatívok a woke-kultúra miatt. Magyarország kicsi és viszonylag gyenge, de magasabb súlycsoportban is tényezőnek számít, mert Orbán Viktor a vezetője. Ő tudja, miben hisz, briliáns taktikai érzéke van, és nem retten meg. Orbán Magyarországa mutatja meg, mit lehet elérni, ha a vezető woke- és globalizmus-ellenes, akit nem az érdekel, hogy Twitterre posztoljon. Orbán harcolni szokott, és győzni. És ő jóval az amerikai politikusok előtt jár, tudja pontosan, milyen harc áll előttünk. Sokat tanulhat az Egyesült Államok Magyarországtól a woke fenyegetés kapcsán. Ezt mondtam nekik.

Ha több időm lett volna, hangsúlyoztam volna, hogy nekünk, amerikai jobboldaliaknak a La Manche-on túl kell tekintenünk. Annyi minden történik a kontinensen.Az európai jobboldaliak nem élnek abban az illúzióban, mely szerint a problémáikat egy választás meg fogja oldani. Ők értik, hogy a gyűlölt kisebbséghez tartoznak, és hogy az establishment marginalizálni, elpusztítani akarja őket. Ez nem jellemző az amerikai jobboldalra, amely azt hiszi, hogy a problémát csak az elit egy maroknyi része jelenti, és hogy az »igazi Amerika« az ő oldalukon áll. Az amerikai jobboldal még mindig annak a hiedelemnek a rabja, hogy Donald Trump majd valahogy megállítja a woke-kultúrát és megmenti a köztársaságot. Ez az illúzió akadályozza meg azt, hogy tényleg felemelkedhessen egy hatékony woke-ellenes szembenállás. De ezt már elmondtam.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »