LEVÉL JÖTT

LEVÉL JÖTT

Levelet kaptam egy megbízható ismerőstől. Nem tudom, mi igaz ebből, de mindenképpen érdekes!

Nem értem, miért nem cikkezik erről a nemzeti sató? Ja, persze, ehhez Gyurcsánynak semmi köze. Neje a jó üzleasszony! De honnan jöttek azok a dollármilliók, hogy milliárd legyen belőlük távol Indonéziában?

Memóriafrissítő: Gyurcsányék Indonéziában!

Az indonéziai emberünk

Gyurcsány Ferenc számol azzal, hogy ha a politikai hatalmát elveszíti, akkor a vagyonát is elkobozhatják, nehéz idõk várhatnak rá.

Ezért a pénzét több, Európától távoli helyre menekíti.

Ezek közül az egyik legjelentõsebb Indonézia, ahol a mögötte álló Apró-Dobrev család régi szocialista kapcsolatai vannak a segítségére.

Hírdetés

Magyarország Indonéziában a legnagyobb befektetõk között szerepel, megelõzve  számos nagyobb európai államot.

Valójában nem Magyarország a befektetõ, hanem az Apró Piroska irányítása alatt álló bûnszövetkezet. Indonéziában a régi szocialista vezetõknek kijáró olajfestményes fogadtatásban részesül Gyurcsány, de nem õt üdvözli a szöveg, hanem a feleségét, Dobrev Klárát, rámutatva az ügy valódi gyökereire. Itt a Dobrev-családot ismerik igazán.

Az üzlet évek óta épül Indonéziában, folyik a vagyonmenekítés.

Egy olyan államba, ahonnan semmilyen magyar kormány nem hozhatja vissza.

Ahol mindig lesznek régi barátok.

A Garvox Enterprises  megvásárolt Dél-Szumátrán egy szénbánya vidéket Banyuasin térségében, 6 milliárd tonna szénkészlettel, a szenet vasúton, közúton eljuttatják az erõmûbe, ahol áramot állítanak elõ, amit eladnak Indonéziának, a maradék szenet a Bagan Siapi-Api-i kikötõig juttatják és eladják a szabadpiacon.

Az üzlet élvezi a Dél-Szumátrai katonai kormányzó támogatását is.A befektetés nagysága 2006-ban 300 millió euró volt, az indonéz vezetõknek javasolt teljes tervezett befektetési érték 4 milliárd dollár. Az Apró banda eddigi indonéziai befektetéseinek az értéke  1 milliárd dollár. 

A Garvox céget hivatalosan Kern József vezeti,  aki egykori tulajdonosa a boldogtalan Hospinvest-csoportnak, amely kórházprivatizácioval foglalkozik. Számos magyar egészségügyi vállalkozás jelenlegi tulajdonosa  – Diagon-csoport, 300 millió eurója sosem volt, a pénz Gyurcsányéktól származik.

Az egészségügyi privatizáció és a magánbiztosítók létrehozása  révén gigantikus  állami jövedelmeket lehetett volna törvényesen külföldön befektetni.Ezért nem engedett Gyurcsány Ferenc, és ezért kellett elszenvednie az MSZP-nek egy népszavazási vereséget.

Magyarországon minderrõl soha egy szó sem jelent meg a sajtóban. Indonéziában nem ennyire szégyenlõsek. A legbefolyásosabb lapok büszkén számolnak be Apró elvtársnõ és Gyurcsány elvtárs üzleteirõl.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »