Leuren Moret: Amerikai hadihajóról lőtték le a Malaysia Airlines MH 370-es járatát (Videóval)

Leuren Moret: Amerikai hadihajóról lőtték le a Malaysia Airlines MH 370-es járatát (Videóval)

Leuren Moret, az irányított sugárzások egy energetika-szakértője szerint a 2014. március 8-án “eltűnt” Malaysia Airlines MH370-es járatát az amerikai haditengerészet újonnan felszerelt Laser Weapons fegyverével lőtték le. Az új típusú fegyverzet idei hadbaállításáról még néhány hazai média is adott hírt, de Leuren Moret szerint a világ mainstreem médiája – az amerikai haditengerészet (US Navy) utasítására – a kezdetektől dezinformálja a lakosságot, a repülőgép újabbnál újabb feltételezett útvonalait mintegy elterelő hadműveletként alkalmazva.

A hazai sajtóban egyedül lapunk tájékoztatott arról az anomáliáról, hogy teljességgel elképzelhetetlen a műholdak korában, miszerint nem találnak meg – akár azonnal – egy repülőgépet, bárhol a Föld bolygón.

Leuren Moret, aki éveken keresztül az amerikai Lawrence Livermore National Laboratory munkatársaként dolgozott – ami hivatalosan egy igen jelentős, többek között energetikával foglalkozó kutatási és fejlesztési intézet – az EcologyNews.com oldalon lassan már nem is meglepő részletekről tájékoztatta olvasóit az eltűnt repülőgéppel kapcsolatban.

Hírdetés

Állítása szerint az amerikai haditengerészet által, az elmúlt hónapokban rendszerbe állított Laser Weapon technológiával lőtték le a Malaysia Airlines MH370-es, március 8-a óta elő nem került gépét.

Leuren Moret felhívta a figyelmet arra, hogy az amerikai haditengerészet így egy rém egyszerű gyakorlattal tudta – elsősorban Putyin előtt – demonstrálni legújabb irányított-koncentrált energiarendszerű fegyverrendszerét, melyet válaszként szántak a korábban az orosz fegyveres erők részeként bemutatott, új fejlesztésű TOPOL rakétarendszerre, valójában azonban még ennél is elképesztőbb dolog állhat a háttérben.


Forrás:birkakvagytok.hu
Tovább a cikkre »