Leuren Moret: Amerikai hadihajóról lőtték le a Malaysia Airlines MH 370-es járatát (Videóval)

Leuren Moret: Amerikai hadihajóról lőtték le a Malaysia Airlines MH 370-es járatát (Videóval)

Leuren Moret, az irányított sugárzások egy energetika-szakértője szerint a 2014. március 8-án “eltűnt” Malaysia Airlines MH370-es járatát az amerikai haditengerészet újonnan felszerelt Laser Weapons fegyverével lőtték le. Az új típusú fegyverzet idei hadbaállításáról még néhány hazai média is adott hírt, de Leuren Moret szerint a világ mainstreem médiája – az amerikai haditengerészet (US Navy) utasítására – a kezdetektől dezinformálja a lakosságot, a repülőgép újabbnál újabb feltételezett útvonalait mintegy elterelő hadműveletként alkalmazva.

A hazai sajtóban egyedül lapunk tájékoztatott arról az anomáliáról, hogy teljességgel elképzelhetetlen a műholdak korában, miszerint nem találnak meg – akár azonnal – egy repülőgépet, bárhol a Föld bolygón.

Leuren Moret, aki éveken keresztül az amerikai Lawrence Livermore National Laboratory munkatársaként dolgozott – ami hivatalosan egy igen jelentős, többek között energetikával foglalkozó kutatási és fejlesztési intézet – az EcologyNews.com oldalon lassan már nem is meglepő részletekről tájékoztatta olvasóit az eltűnt repülőgéppel kapcsolatban.

Állítása szerint az amerikai haditengerészet által, az elmúlt hónapokban rendszerbe állított Laser Weapon technológiával lőtték le a Malaysia Airlines MH370-es, március 8-a óta elő nem került gépét.

Leuren Moret felhívta a figyelmet arra, hogy az amerikai haditengerészet így egy rém egyszerű gyakorlattal tudta – elsősorban Putyin előtt – demonstrálni legújabb irányított-koncentrált energiarendszerű fegyverrendszerét, melyet válaszként szántak a korábban az orosz fegyveres erők részeként bemutatott, új fejlesztésű TOPOL rakétarendszerre, valójában azonban még ennél is elképesztőbb dolog állhat a háttérben.


Forrás:birkakvagytok.hu
Tovább a cikkre »