Létezik az ifjú pár, melynek Orbán "pörköltszaftosan" gratulált

Létezik az ifjú pár, melynek Orbán "pörköltszaftosan" gratulált

Kiakasztotta a net egy részét a hétvégén Orbán Viktor videója, amelyen az újabb lazításokat illusztrálandó, a Várban összefutott egy házasodni készülő fiatal párral.

A videó közzététele után aztán jött minden: voltak, akik azt mondták, megrendezett jelenet volt, volt, akik azt, hogy színészek játszották el a párt, szóval kisebbfajta polémiát indított el a felvétel.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Forbanviktor%2Fvideos%2F508999020251468%2F&show_text=false&width=560

A pár férfi tagja maga írta ki a neten magán Facebook-oldalára, hogy igenis léteznek, a találkozó pedig valóban spontán volt. A Blikknek engedélyezték, hogy nevük mellőzésével közzétegyék a bejegyzést.

Hírdetés

"A fénykép és a Videó Magyarország Miniszterelnökével tejesen spontán történt. Szombaton volt az esküvőnk, és a várban fényképezkedtünk. Ennyi a sztori, egy hét múlva már senki nem fog emlékezni erre. Nekünk a kép egy darabka történelem" – írta a fiatal férj.

Egyébként előzőleg az oldalán a saját esküvői fotójukat is közölte, azzal, hogy "Mint páran már értesültetek róla, összeházasodtunk."


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »