Letartóztatták az osztrák Identitás Generáció vezetőjét Londonban

Ha migráns vagy, útlevél nélkül is beengednek, ha más a véleményed van migrációról, mint a balliberális maffiaállamnak, akkor lefognak. Tulajdonképpen Sellner előadást tartott volna a “véleménynyilvánítás szabadságáról a modern világban” témában… De, a hatóságok féltek “a faji gyűlölet felkeltésétől”.

Az Identitás mozgalom osztrák vezetőjét, Martin Sellnert Londonban letartóztatták, amikor barátnője társaságában egy angliai konferenciára utazott. Ezzel megakadályozták, hogy beszédet mondjon a Speakers Corneren. Ennyit a szólásszabadságról és szabad utazásról Angliában.

Martin Sellner nehéz időket él, az osztrák hazafit nemrég az antifasiszták támadták meg, mire ő gázpisztollyal védekezett. Erre a bal-liberális sajtó megírta, hogy az osztrák szélsőjobboldal olyan, mint a vadnyugat.

Hírdetés

Ha Európában létezik olyan politikai aktivista, aki valóban megtapasztalta a “terrorizmust”, az állami zaklatást és a média rágalmának minden aspektusát, akkor az Martin Sellner.

“Az a tény, hogy az Egyesült Királyság ki akarja nyitni határait a bevándorlóknak, de ugyanakkor kritikus vélekedéseket akart elhárítani, csak a csendes többség növekedését segíti elő, amely nem egyezik meg a kormánypolitikával.” – vélekedett Sellner. “A bebörtönzés nem más, mint a cenzúra, az ellenzék visszaszorítása, az ellenállás elleni küzdelem. “

A brit identitások felháborodtak az eseten. Szerintük ez egy nyílt támadás a szólásszabadsághoz való joggal szemben. Mindazonáltal a Speakers Corner-ban meg lesz tartva az esemény – más aktivisták elolvassák Sellner beszédét.

ultrainfo


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »