Letartóztatták a körmendi rendőrkapitány asszony fiát – évek óta kábítószer-terjesztéssel foglalkozott, állítólag az anyja védőszárnyai alatt

Látványos akcióban – lezárták a szombathelyi Szűrcsapó utca érintett szakaszát és lefoglaltak egy Mercedest is – három fiatalt vittek el bilincsben a rendőrök pénteken. A rajtaütést nem Vas megyei rendőrök hajtották végre – írja a Nyugat.hu.

A lap az ORFK-hoz fordult információkért, de azt a választ kapták, hogy folyamatban lévő ügyről nem nyilatkoznak.

Mára azonban többen is jelezték nekik, hogy a csütörtökön elfogott egyik fiatal, B.Bence, az egyik Vas megyei rendőrkapitány fia, s vele együtt letartóztatták a barátnőjét is. A lap információi szerint a gyanúsított több éve foglalkozott kábítószer-terjesztéssel, az így megszerzett pénzt pedig többek között egy szombathelyi autókölcsönzőbe fektette.

Olvasónk bővebb információkkal szolgált

Alább olvasható a levele:

Az elfogott fiatalember, aki a múlt héten ünnepelte születésnapját, nem más, mint Balogh "Bebi" Bence, a körmendi rendőrkapitány asszony, dr. Koncz Gabriella fia, aki már több mint négy éve foglalkozik az új hullámos szerek kereskedelmével.

Az elfogott nő pedig Bence barátnője, Farkas Rebeka, aki a címekre szállította a szereket.

Hírdetés

Már nagyon érett a dolog, Bence elhitte magáról, hogy Szombathelyen ő a Keresztapa.

Az "escobarkodásból" összebűnözött pénzt autókölcsönző nyitásával (Balogh Cars Kft.) akarta tisztára mosni az Il Gallo Nero étterem mellett.

Nagyon elhitte magáról a Don Corleone szerepét, még számot is íratott magáról:

Plusz érdekesség, hogy Bence édesapja az a "Bantu" becenévre hallgató nyomozó, aki sajnos pár éve tragikus hirtelenséggel hunyt el…

Védve érezte magát az édesanyja révén, aki eddig állítólag mindig figyelmeztette a Bencét, ha készült valami.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »