Le­tar­tóz­tat­ták a kölni romániai cigány kol­dus­ maffia ve­zé­rét!

“Védelmi pénzt” jól menő cégektől szoktak követelni a bűnözők, ám a németországi Köln városába települt román koldusmaffia most még kreatívabb ötlettel állt elő. Ők az utcai művészektől kezdtek el védelmi pénzt követelni – írta a Foter.ro.

A dolog úgy derült ki, hogy a napokban brutálisan megvertek egy román utcai művészt a belvárosban. Ő pedig rendőrségi feljelentést tett a szintén romániai elkövető ellen.

Így derült ki, hogy a városban bűnszövetkezetbe tömörültek a romániai koldusok “szervezői”, akik védelmi pénzt követelnek mindazoktól, akik a dóm előtti téren dolgoznak.

Hírdetés

A turistákkal teli környéken kereste a kenyerét a 33 éves Stefan Petrescu is, aki nem volt hajlandó pénzt adni a kéretlen „védelemért”. Ő flaszterfestőként ügyködött, de a krétával készült műveit a bemutató után gondosan és szabályszerűen eltakarította, ahogy azt a helyi hatóságok kérték.

A cigány banda tagjai többször is halálosan megfenyegették, de ezzel sem sikerült őt jobb belátásra bírni, ezért brutálisan megverték. Ezt Petrescu egyik barátja mobillal rögzítette.

Az Express.de szerint a rendőröknek sikerült elfogniuk és letartóztatniuk a cigány koldusmaffia fejét és hamarosan vádat is emelnek ellene.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »