Leszbikus pár gyilkolta meg különös kegyetlenséggel a 2 éves kisfiút

Belehalt a sérüléseibe az a 2 éves kisfiú, akit édesanyja leszbikus párjával együtt nevelt. A gyereket úgy megverték, hogy belehalt a sérüléseibe, a két nő végig tagadott, azt mondták, egy másik gyerek verte meg a kisfiút.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Hírdetés

A két éves Liam Fee-t édesanyja, és leszbikus élettársa nevelte, brutális módszerekkel. A fiú többször is kórházba került korábban, hol a csontjai törtek el, hol pedig különféle zúzódások voltak rajta. A pár mindig talált magyarázatot, például volt, hogy azt mondták a kisfiú kiesett a kiságyából.

Liamet 2014 márciusában holtan találták otthon. A két nő ezúttal is tagadott, azt mondták egy másik gyerek okozta a a halálos sérüléseket, amelyek olyan súlyosak voltak, mintha a kisfiú autóbalesetet szenvedett volna. A boncolás megállapította, hogy a kisfiú testén, és mellkasán sérülések találhatók, felkarja és combja eltört, a szíve pedig megrepedt.

A rendőrség bizonyítékokat talált, kiderült, hogy Liamen kívül két másik kisfiút is bántalmazott a pár, egyikük elmondta, hogy rendszeresen egy székhez kötözték, és hideg vizet locsoltak rá, vagy ketrecbe zárták, ha bepisilt. A rendőrség a házkutatás során műanyag kötözőket, és egy ketrec darabjait találta meg a lakásban – írja a DailyMail.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »