Lerúgott egy nőt a színpadról az amerikai énekes

Lerúgott egy nőt a színpadról az amerikai énekes

Nem léphet fel többet abban a torontói klubban a The Story So Far énekese, Parker Cannon, aki a vasárnapi koncerten hátba rúgott egy nőt.

Magát fotózta volna egy nő a színpad szélén a The Story So Far torontói koncertjén, mikor az énekes egyszer csak hátba rúgta őt – számolt be róla a CBC News. A kaliforniai pop-punk csapat a történtek miatt ezután nem léphet fel a Mod Clubban.

Az esetről videó is készült, amin jól látszik: Cannon mindenféle figyelmeztetés nélkül egyszer csak a levegőbe ugrik, és páros lábbal hátba rúgja a lányt, letaszítva őt a színpadról. A tömeget láthatóan nem hatotta meg az erőszak, többen nevettek és éljeneztek a látottakon.

A klub menedzsere, Jorge Dias megdöbbent a látottakon, állítása szerint a szórakozóhely tizennégy éves működése során egyszer sem tapasztalt még hasonlót. A csapatot kitiltották a Mod Clubból.

Hírdetés

Közben többen is felháborodtak a CBC News cikke szerint, miután egyesek a nőt hibáztatták és arról beszéltek, hogy nem kellene felmenni a színpad szélére. Ez egyébként punk-, rock- és metálkoncerteken gyakorlatilag teljesen bevettnek számít, a megszólalók egy része pedig kritikáját keverte azzal is, hogy nem kellene koncerteken folyamatosan fényképezni. A koncert a történtek után folytatódott, a Metro szerint pedig mások is simán fel tudtak mászni a színpadra és onnan beugrani a közönség soraiba.

 

Cannon egyébként már tavaly júniusban is megpróbált megrúgni egy férfit a zenekar Houstoni koncertjén. Ismert továbbá a Lamb Of God-frontember Randy Blythe esete is: ő 2010-ben taszított le egy 19 éves fiút a színpadról Csehországban. A rajongó kómába esett, és később életét vesztette. Bár az amerikai énekest letartóztatták, később nem mondták ki bűnösnek a fiú meggyilkolásában, bár úgy vélték, megvolt a morális felelőssége a történtekben.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »