Lépjünk fel az újabb magyargyalázás ellen!

Lépjünk fel az újabb magyargyalázás ellen!

Hipster Kossuth, Hip-hop Szűz Mária, Bicikliző Napóleon.”

Nem, nem és nem. Innentől kezdve ne mondja senki, hogy ártatlan tréfa. Ezrek tiltakoztak, fejezték ki sérelmeiket vérmérséklettől és sok minden mástól függően kedvesen vagy egészen gorombán. Megtörtént a bocsánatkérés, és mindeddig úgy tudtuk, hogy a pólók visszahívása is. Olvasóinkhoz fordulunk, ne tűrjük a március 21-i gyalázatot!

Gyere el, nézd meg Koby pólóit és találkozz az alkotóval!

A megnyitó estéjén Koby Pop Up Store a Kockában! A Koby pólók mind limitált szériásak és összesen 100 db készül belőlük. Az új designokból az első pár darab lesz a helyszínen megvásárolható!” – olvasható Koby, azaz Gém Zoltán felhívása.

Nem tudjuk, hogy az időpont választás, egy nappal Kossuth halálának évfordulóját követően tudatos, vagy a véletlen szülte. Esetleg a szörnyűséges Tanácsköztársaság kikiáltására szeretnének a szervezők ily módon emlékezni, vagy – és ez utóbbi a legvalószínűbb – egyszerűen a szokásos undorító liberális művészetnek nevezett provokációnak vagyunk ismételten a kénytelen elszenvedői. Az élete végéig száműzetésbe kényszerült szabadságharcos, a magyar független államiságot megtestesítő Szent Korona, és az Isten szülő, a művész által gúnyosan „hip-hop Szűz Máriának nevezett” boldogságos szűz ismételt kigúnyolása messze túlmutat azon a szinten, melyet tisztességes hazafi elviselhet.

Hírdetés

Ha ezt eltűrjük, akkor megérdemeljük a sorsunkat.

A nagy provokáció helye és ideje:
2014. március 21., 19:00–20:00 óra
Kocka
Kazinczy utca 48., Budapest, 1075


Forrás:deres.tv
Tovább a cikkre »