Lengyelország nyíltan szembeszáll az LMBTQP propagandával?

Lengyelország nyíltan szembeszáll az LMBTQP propagandával?

Lengyelország jelenlegi elnöke Andrzej Duda nyíltan felszólalt az LMBTQ propaganda ellen, és annak betiltását helyezte kilátásba Lengyelországban. Véleménye szerint a szivárványos irányzat rosszabb még a kommunizmusnál is. Vajon lesz-e mersze több országnak is beállni Duda mögé, és támogatni harcában? 

Június 28-án elnökválasztást tartanak Lengyelországban – a kampányokban egyre nagyobb hangsúllyal jelennek meg az egymástól jelentősen különböző világnézetek is. A jelenleg kormányzó Jog és Igazságosság pártjának jelöltje, a most regnáló Andrzej Duda egy közösségi oldalán lefolytatott „kérdezz-felelek” beszélgetésének keretében kiemelten foglalkozott az LMBTQ-kérdéssel és annak lengyelországi hatásaival.

A lengyel elnök egyértelművé tette, hogy nem szimpatizál az LMBTQ-eszmével. Kijelentette, hogy

az LMBTQ nem egy embercsoport, hanem egy olyan ideológia, amely nagyon hasonlatos a kommunizmushoz és a bolsevizmushoz;

az LMBTQ-t pártolók erőszakosan kívánják ráerőltetni ideológiájukat a többségi társadalomra. Mások helyett akarják eldönteni, hogy mi a helyes.

Andrzej Duda a kampányban. (Forrás: Flickr.com)

Hírdetés

Duda kiemelte: manapság a legnagyobb fenyegetés és kihívás a családokat éri. A szülők beleegyezése nélkül megkezdődött a gyermekek átnevelése, több lengyel iskolában LMBT-oktatást is végeznek. A lengyel elnök fontosnak tartja, hogy a szexuális témákban ne sulykoljanak a jövő nemzedéke számára liberális eszméket és elveket.

Duda korábban is tett hasonló nyilatkozatokat, egy alkalommal például azt ígérte, hogy a közintézményekben be fogják tiltani a LMBT-ideológia oktatását és a homoszexualitás reklámozását.

Andrzej Duda közösségi oldalán tett nyilatkozatában kiemelte, hogy a lengyel nép számára ezek az ideológiák idegenek.

A lengyelek többsége hisz a család és a házasság egységében.

Duda nem véletlenül emelte kampánya tárgyává az LMBT-ideológiát, ugyanis a június végi elnökválasztáson ellenfele az a Rafal Trzaskowski lesz, aki korábban egy LMBT+ egyezményt írt alá, mely szerint a lengyel iskolákban kötelező lenne az LMBT-oktatás.

(Vasárnap.hu nyomán Szent Korona Rádió)

 

Nemzetipolo.hu – 23 éve, tisztán magyar alapanyagokból készült hazafias ruházat
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)

The post Lengyelország nyíltan szembeszáll az LMBTQP propagandával? appeared first on Szent Korona Rádió.


Forrás:szentkoronaradio.com
Tovább a cikkre »