Lendvai Ildikó esete a guglival

Lendvai Ildikó esete a guglival

Lendvai Ildikó a Népszavában megírta szokásos kesergését. Ezúttal Orbán Viktor magyarságról szóló mondatai szomorították el az egykori szoci elnököt.

A cikk megírásához segítségül hívta az internet adta lehetőségeket is. Nem volt rest, bepötyögte a Google keresőjébe a „Ki a magyar?” – kifejezést.

Döbbenetes eredmény született.

„(…) a Google-keresőbe beírván a „Ki a magyar?” kérdést, elsőre ezt adja ki: „Orbán Viktor. Magyarország/miniszterelnök.” Világos. Ő „a” magyar. Az etalon.”

Lendvai eljut addig, hogy ezek szerint Kovács néni nem magyar… Majd így zárta a gondolatait: „(…) Hiába, ez a Google tényleg megbízhatatlan.”

Hírdetés

Kérjük a világháló rendőrségének hazai éles szemű megfigyelőit, hogy ne menjenek el szó nélkül Lendvai asszony inkrimináló megjegyzése mellett. Hiszen az vitathatatlan, hogy az egykori szoci vezető megbízhatatlannak nevezte a Google-t. Ez pedig nem csak sértő a Google irányában, de alig burkolt hangulatkeltés, gyűlölet szítása – Kovács nénit felhasználva – a magyar miniszterelnök ellen.

De élünk a gyanúperrel, hogy sem a Google, sem pedig a Facebook komisszárjai nem fogják még csak figyelmeztetni sem a Népszavát, úgy mint ahogy azt megtették korábban számos kormányközeli portál esetében.

Ez ám a kettős mérce!

Csépányi Balázs – www.magyaridok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »