Lelőttek egy modellt egy drogbáróval való viszonya miatt. Az Instagramra feltöltött kép lett a veszte

Lelőttek egy modellt egy drogbáróval való viszonya miatt. Az Instagramra feltöltött kép lett a veszte

A huszonhárom éves ecuadori szépségkirálynő, Landa Párraga közösségi oldala, az Instagram a múlt héten végzetesnek bizonyult.

Egy általa posztolt fotó alapján találtak rá fényes nappal a merénylők egy büfében és lelőtték, állítólag egy helyi drogbáróval való kapcsolata miatt.

A fiatal modellt, influencert, aki korábban részt vett a Miss Ecuador szépségversenyen is, közel 200 ezren követik az Instagramon.

Miután lefényképezte ebédjét Quevedo városának egyik bisztrójában és a felvételt meg is osztotta – aligha sejtette, hogy ezzel nyomra vezette a gyilkosait is, akik aztán a maffiózó Leandro Noreróval való állítólagos viszonya miatt lelőtték.

A nő neve ugyanis tavaly decemberben szóba került Norero és könyvelője, Helive Angulo közötti beszélgetésben. Angulót bíróság elé állították és ott hangzott el, hogy Norero arra kérte Angulót, ne beszéljen senkinek a fiatal modellel való viszonyáról.

Hírdetés

Ha a feleségem rájön bármire is, nekem annyi”

– írta Norero.

Barátom, az ő (Párraga) neve nem szerepelhet sehol. Különben az egész világom összeomlik”.

Norero, aki a letartóztatása előtt megpróbálta megrendezni a halálát mint a covid-19 áldozata, a hivatalos verzió szerint a börtönben halt meg az ott kirobbant zavargások során. A média ezért azt találgatja, hogy a drogkartellfőnök özvegye állhat Párraga meggyilkolása mögött.

A közösségi hálóra kikerült videót egy térfigyelő kamera vette fel.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »