Lelkesen rabolták le a kerecsendi veteményeseket

Lelkesen rabolták le a kerecsendi veteményeseket

Eddig sem volt túl rózsás az élet a Heves vármegyei Kerecsenden, ahol a közbiztonság nem éppen a legstabilabb, s ahol "érdekes módon", ezzel összefüggésben jelentős számú cigány népesség él.

A 2022 szeptemberében felavatott Zöld Ház Jelenlét Pont eredetileg a "hátrányos helyzetű gyermekeket és családjaikat" segíti, mert hát nyilván "megéri" pénzt belerakni a feneketlen bendőbe.

A héten is több kertet kiraboltak Kerecsenden, egyik közülük pont az ominózus pont házi kertje volt. Román Kata, a Zöld Ház vezetője kijelentette, hogy innentől éjszakai őrséget szerveznek a kerthez.

Hírdetés

"A Fő utcán szörnyű pusztítás történt Román Antal kertjében, a Petőfi úton pedig a mindenki által szeretett, mindenkin segítő Lévai Sanyi bácsi kertjét pusztította el a tettes (tettesek?). – Éjszakai őrségünk sikerrel járt, mert a következő éjjel a horogra akadt a bűnös. De ez sovány vígasz azoknak, akik idős emberként erejüket megfesztíve dolgoztak március óta, hogy magukat, családjukat ellássák zöldségfélével" – írta bejegyzésében.

Anno az SZDSZ által legitimált "megélhetési bűnözés" tovább "virágzik" a NER hosszú évei alatt, mutatva, hová züllik a vidék, és mennyire nem ér semmit a "felzárkóztatásra" pocsékolt pénz.

(heol.hu nyomán Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »