Lekurvázta Novák Katalint és Varga Juditot a Klubrádió vezetője, majd gyorsan megváltoztatta a címet

Lekurvázta Novák Katalint és Varga Juditot a Klubrádió vezetője, majd gyorsan megváltoztatta a címet

Kurvák cseréje – ezzel a címmel jelent meg Arató Andrásnak, a Klubrádió vezetőjének egy véleménycikke Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról, sőt jelenleg is ezen a címen jelenik meg egy platformon.

A két fideszes női politikus lemondását sokan és sokféleképp véleményezték. Arató András, a Klubrádió elnök-vezérigazgatójának azonban sikerült váratlanat húznia azzal, hogy ezt az obszcén címet adta a cikkének, amely a Google keresőjében még mindig így jelenik meg, írja az Index, mellékelve a képernyőfényképet is:

A Google adatai szerint a cikk még vasárnap déltájt, 11.58-kor jelent meg először. A címe azóta az lett, hogy „Bútorok cseréje?”, de a szövegében még mindig megtalálható egy mondat, amelyben prostituáltakhoz hasonlítja a szerző Novák Katalint és Varga Juditot.

– Fordulhattunk volna klasszikusokhoz is a megoldást keresendő: ha nem megy jól a kupleráj, nem a bútort kell lecserélni, hanem a kurvákat – írta Arató András. A cikk későbbi pontján további utalások vannak „kuplerájra”, „(nyilvános) háza” is, és van még benne jónéhány kétértelmű kijelentés.

Az LMP már el is határolódott

Hírdetés

Az LMP – Magyarország Zöld Pártja elhatárolódik Arató András kijelentéseitől – közölte a párt a Magyar Nemzet megkeresésére válaszolva.

– Az, hogy a volt köztársasági elnököt és volt igazságügy-minisztert ilyen alpári módon az ön által említett jelzőkkel illessék, az elfogadhatatlan, annak semmi köze a jelenlegi ügyhöz, kizárólag egy reményeink szerint régmúlt rendszer fosszíliája, mikor a férfiak egyéb eszközeik híján ily módon minősítik a nőket – közölték, de megjegyezték azt is, hogy Novák Katalin és Varga Judit hibázott szerintük a kegyelmi ügyben.

Arató nem érti…

Arató András a hvg megkeresésére hétfőn azt nyilatkozta, hogy a cikk címét még megjelenés előtt megváltoztatta a mostani verzióra, de nem érti, hogy miért így került be a cikk a Google keresőjébe (annyi biztos, hogy a cikkről készült első archív mentésben, vasárnap 11.59-kor – vagyis a megjelenés után egy perccel – már a bútoros cím volt látható magán az oldalon).

Hozzátette, a mostani címmel nem félreérthető az anyag, és úgy véli, hogy nem kurvázta le Varga Juditot és Novák Katalint.

(Index nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »