Lehet még fokozni: izraeli ukázra nyomoznak Érpatakon

Orosz Mihály Zoltán boldog, mert elérte a célját: a fél ország róla beszél, sőt, ennél rosszabb, hogy hőst, mártírt csinálnak belőle. A most ellene indított hajtóvadászatot ugyanis mindenki, akiben a sokat hangoztatott emberi szabadságjogok iránti igénynek csak a szikrája is megvan, megvetéssel és undorral figyeli.

A világsajtó elképedve tálalja az érpataki akasztgatós jelmezbált (az a világsajtó, amely alig akar tudomást venni egy épp zajló népirtásról), az izraeli nagykövet pedig még inkább elképedve szólítja fel a magyar szerveket, hogy eddig, és ne tovább, megálljt kell parancsolni a növekvő fasizmusnak! A rendőrség valósággal megszállja az érpataki polgármesteri hivatalt, mintha tényleg ez lenne a legfontosabb feladat ma a bűnüldözés területén hazánkban.

„Magyarország kormányának cselekednie kell, hogy megállítsa ezeket a veszélyes tetteket. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan a magyar törvényeknek megfelelően kivizsgálják az Érpatakon történteket” – utasított, fogalmazott a derék diplomata, Ilan Mor, hogy utána a Nyíregyházi Járási Ügyészség kedden közösség elleni uszítás bűntettének gyanúja miatt nyomozást rendeljen el.

Hírdetés

Közösség elleni izgatás. Két bábú fellógatása és egy Izraelt jelképező papírmasé (rajta némi szabadkőműves dísszel) összetaposása miatt. 

Bővebben!


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »