Legújabb titkos háttérhatalmi szimbólum: A Vörös Nap

A magyarországi liberális sajtó tevékenysége összefüggést mutat az amerikai sajtóorgánumokban rendszeresen megfigyelhető “képi hibákkal”. Az amerikaiakkal együttműködő magyarországi újságírók egy ismétlődő jelleggel megfigyelhető “vörös nap” szimbólummal kapnak jelzést arra vonatkozóan, ha egy személy ellen lejárató kampányt kell indítaniuk. A közelmúltban több magyar kormánypolitikus ellen is azt követően indított offenzívát a liberális sajtó, hogy a jelzés egy amerikai sajtóorgánumban megjelent. Később ugyanez a jelzés volt látható más, Washington külpolitikai érdekei ellen cselekvő európai politikusok, többek között Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front vezetője, és Thomas de Maiziere német belügyminiszter esetében is.

Le Pen esetében egy évekkel ezelőtti bírósági ügyének elővétele, Maiziere esetében a sajtó lejárató kampánya követte a jelzés sajtóban való megjelenését.

Hírdetés

Magyarország és Horvátország közt az utóbbi hetek során a korábbinál intenzívebb diplomáciai konfliktus vette kezdetét, ami a horvát határon épülő kerítés miatt a magyar külügyminiszter és horvát politikusok közti ellentétként jelent meg a sajtóban. A horvát sajtóorgánumok azonban nem a kerítésépítés miatt támadják Szijjártó Péter személyét, hanem amiatt, mert arra külföldi titkosszolgálatoktól jelzést kaptak.

Az amerikai sajtóorgánum helyett térségi sajtóban leadott jelzést természetesen a magyar média képviselői is értik, így elképzelhető egy újabb lejáratási hullám a külügyminiszterrel kapcsolatban. Az ügy érdekessége emellett, hogy Thomas de Maiziere német belügyminiszter és Szijjártó Péter személye ellen ugyan azon intézkedés miatt indul offenzíva: az irányításuk alatt álló hivatal lépéseket tesz az Európába irányuló migránsáradat fékezésére.

Hunhír.info – hídfő.ru


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »